.

.

XLYBSST/ Непромокаеми обувки за кучета, Зимни Обувки за кучета, Топла подплата, Нескользящая гумена подметка за Снежна Зима, 4 бр. (Червен, XL)

XLYBSST/ Непромокаеми обувки за кучета, Зимни Обувки за кучета, Топла подплата, Нескользящая гумена подметка за Снежна Зима, 4 бр.

BGN 8.00
Продукти

??【ИЗМЕРЕНИЕ】 Размер XS : 29 инча (Lxwxh); Размер S : 2.30 инча (Lxwxh); Размер M : 2.48 инча (Lxwxh); Размер L : 3.66 инча (Lxwxh); Размер XL : 3.64 инча (Lxwxh); Мярка подходящия размер за вашето куче и изберете подходящия.Обувки за кучета трябва да прилепва плътно, моля, изберете подходящ размер.Ако сте между размерите, изберете по-голям размер. ??【Нескользящий водоустойчив】-Той има добър противоскользящим ефект и може да осигури сцепление за защита на кучетата от подхлъзване по тревата и плочка, на палубата на лодката, паркетни пола на закрито и други повреди повърхността, а също така осигурява сцепление при ходене на кучето и стоянка. ??【ЗИМНИ обувки MUST 】 Тази обувки за кучета е изработена от висококачествена водоустойчива материя, мека и дишаща, устойчива на износване и запазва чисти и сухи нокти.Тези обувки за кучета подходящи за всякакви метеорологични условия, като зима, сняг, лед, дъждовен ден, влага и така нататък.Той е подходящ не само за различни видове дейности на открито, като пешеходен туризъм, джогинг, пешеходен туризъм, лов и така нататък.Също така може да се носи в помещението за защита на вашите мебели. ??【Безопасен и регулируема】 Лесно се побира / се отменя.Тези обувки за кучета се разширяват благодарение на широката разрезному шев и две регулируеми светлоотразителен ремешкам велкро, предоставящ стегнато, както и защищающим кучето си през нощта. ??【ТОПЛО ЗАБЕЛЕЖКА】 Тази водоустойчива обувки за кучета може да се пере на ръка.Ако имате някакви въпроси или придобит размер е невалиден, моля, за първи път се свържете с центъра за обслужване на клиенти XLYBSST.Най-ниската температура в сняг през зимата могат да повлияят на здравето на лапите на вашето куче.когато те отдавна вървят по улицата.С моите собачьими обувки кучета могат да останат дълго време да тичат и играят на улицата!.

R

Продукти в категория