.

.

Cabilock Сгъваема Кошница за дрехи, Сгъваема Кошница за дрехи, Сгъваема Окото Кошница За Пътуване Органайзер За Съхранение на Мръсна Кърпа Чанта с Дръжки за Пране Кошн?

Cabilock Сгъваема Кошница за дрехи, Сгъваема Кошница за дрехи, Сгъваема Окото Кошница За Пътуване Органайзер За Съхранение на Мръсна Кърпа

BGN 2.00
Продукти

?Контейнер за ДРЕХИ, сгъваема кошница за дрехи, сгъваема окото всплывающая кошница, пътен органайзер за съхранение, чанта за мръсни тъкани с дръжки за пране, на общежитието на колежа, изработени от висококачествени и здрави материали, безопасен и практичен за по-дълга употреба ?Органайзер за дребни неща Стилен дизайн, удобен за носене, спестява място, идеално решение за съхранение на дрехи. ?КОШНИЦА за пътуване е Много голяма, побира дрехи, играчки и друга всячину.Сгъваема конструкция и спестяване на пространство. ? СОРТИРОВАЧ БЕЛЬО Двойни странични дръжки осигуряват надежден и удобен захват за лесно изваждане и пренасяне. ? ЧАНТА ЗА СЪХРАНЕНИЕ на ЧОРАПИ Удобни за транспортиране кошници за бельо в спалнята, пералнята, тоалетната или перално помещение.Описание все още загрижени за разбросанной дрехи?Търсите кошница за съхранение на мръсни дрехи?Тогава вие не трябва да пропуснете тази количка за бельо.Произведено от висококачествен материал, тя е продукт лесно и трайно.В него може да се съхранява мръсни дрехи, детски играчки и много други.Характеристики - Цвят : черен;- Материал : марля; - Размер : около 58,00 X36,00 X36,00 см /22,79 X14,15 X14,15 инча; - Изработен от висококачествени и издръжливи материали, безопасен и практичен за по-дълга употреба.- Двойни странични дръжки осигуряват здрав и удобен захват за лесно изваждане и пренасяне.- Стилен дизайн, удобен за носене, спестява място, идеално решение за съхранение на дрехи.- Супер голям размер, може да побере дрехи, играчки и всякаква всячину.Сгъваема конструкция и спестяване на пространство.- Лесна за транспортиране кошници за бельо в спалнята, пералнята, тоалетната или перално помещение.Пратката включва 1 х коша за пране.

R

Продукти в категория