.

.

за Galaxy Tab S8 Plus/S7 FE/S7 Plus 12,4-инчов устойчив на удари Детски калъф, Сверхпрочный Напълно Защитен устойчив на удари калъф С въртящ се на 360 ° дръжка-стойка + каишка за през ?

за Galaxy Tab S8 Plus/S7 FE/S7 Plus 12,4-инчов устойчив на удари Детски калъф, Сверхпрочный Напълно Защитен устойчив на удари

BGN 21.33
Продукти

Предназначена е за Galaxy Tab S8 Plus/S7 FE/S7 Plus 12,4 инча, не е съвместим нито с какви други устройстваМоля, проверете номера на модела, преди да купите.Устойчив на удари калъф от TPU, изработен от нетоксичен и екологично чисти ударопоглъщащ гума, приятен дизайн със защита на цялото тяло. Въртящата се поставка + регулируема дръжка : осигурява по-гъвкав и удобен начин за използване на таблет, перфектен за момчета, момичета, деца. лесно се носи с себе си.С регулируема пагон за носене, позволява да се носят таблет свободната си ръка;.Точни деколтета : Точно конструкция силует осигурява разпознаване на лица и достъп до пръстови отпечатъци, колонки и всички други функции.Предназначена е за Galaxy Tab S8 Plus/S7 FE/S7 Plus 12,4 инча, не е съвместим нито с какви други устройства.Моля, проверете номера на модела, преди да купите.Устойчив на удари калъф от TPU, изработен от нетоксичен и екологично чисти ударопоглъщащ гума, приятен дизайн със защита на цялото тяло. Въртящата се поставка + регулируема дръжка : осигурява по-гъвкав и удобен начин за използване на таблет, перфектен за момчета, момичета, деца. лесно се носи с себе си.С регулируема пагон за носене, позволява да се носят таблет свободната си ръка;.Точни деколтета : Точно конструкция силует осигурява разпознаване на лица и достъп до пръстови отпечатъци, колонки и всички други функции.Детски калъф за Galaxy Tab S8 Plus/S7 FE/S7 Plus 12,4 инча, устойчив на удари защитен калъф с въртяща се стойка от TPU, сладък детски калъф за защита на цялото тяло, 3-слойный устойчив на удари детски калъф за Galaxy Tab S8 Plus/S7 FE/S7 Plus 12,4 инча без защита на екрана Функция 1. защитен калъф за Galaxy Tab S8 Plus /S7 FE/S7 Plus 12,4 см.НЕ е съвместима нито с какви други устройства.Моля, проверете номера на модела, преди да закупят, идеален за момчета, момичета, деца. Устойчив на удари детски калъф, изработен от нетоксичен и екологично чисти ударопоглъщащ гума, калъф осигурява добра защита от падане и удари, а също и притежава красив цветен дизайн. Поставка с многоугольной дръжка, въртяща се на 360 градуса : в корпуса на таблета, вградена скоба и въртяща се маса.Изберете добра ориентация , което искате .

R

Продукти в категория