.

.

Cabilock Офис Декор 2 бр. и Кожена и Хартиена Корона от Изкуствена Кожа, Малко боклук, за да Спални: Кръгла Тоалетка с Модела, Автомобил за Офис, боклук, Кухненско Изпълне?

Cabilock Офис Декор 2 бр. и Кожена и Хартиена Корона от Изкуствена Кожа, Малко боклук, за да Спални: Кръгла Тоалетка с Модела, Автомобил

BGN 12.10
Продукти

Реколта кошче за отпадъци : Кожен кофа за боклук, направени от висококачествена изкуствена кожа, ще продължи много дългоКофата за боклук : опростен дизайн и антични повърхност, спокойни подходящата за вашето семейство.Освен това, хубавото украшение.Кофа за боклук с изображение на лъв : С шарени лъв, подходящ за детска стая, семейството, хол, спалня, баня и т. с Кухненски контейнер за отпадъци : Материал - полиуретан, дебели материал, издръжлив, устойчив на падане и практичен.Кухненски съдове за отпадъци : носеща способност, им е лесно да се деформира, те са удобни и издръжливи в употреба.Реколта кошче за отпадъци : Кожен кофа за боклук, направени от висококачествена изкуствена кожа, ще продължи много дълго.Кофата за боклук : опростен дизайн и антични повърхност, спокойни подходящата за вашето семейство.Освен това, хубавото украшение.Кофа за боклук с изображение на лъв : С шарени лъв, подходящ за детска стая, семейството, хол, спалня, баня и т. с Кухненски контейнер за отпадъци : Материал - полиуретан, дебели материал, издръжлив, устойчив на падане и практичен.Кухненски съдове за отпадъци : носеща способност, им е лесно да се деформира, те са удобни и издръжливи в употреба.Пратката включва 1 х кофата за боклук, Особености-Прост дизайн и антични повърхност от полиуретан, със семейството си по желание, а също така дебели и устойчиви на спад. - Практичен и атрактивен.Проста и индивидуална дръжка дизайн го прави по-удобен за използване. - Едно просто и елегантно за съвременните семейства кофата за боклук, за вашия дом или офис. -Материал : PU-модел лъв, подходящ за детска стая, семейството, хол, спалня, баня и т. - Цвят : както е показано по - Изработен от здрава полиуретанова материал, вкус и сигурен.Устата е достатъчно просторна, за да изхвърли боклука. - Размер : 15,00 X13,50 X10,50 см / 5,89 X5,31 X4,13 инча Информация за стоки с кухненски контейнер за боклук, добре изработени от трайни полиуретанова материал. кофата за боклук е Просто модерно, подходящо за съвременното семейство. кухненски съдове за боклук Е боклук с изображение на лъв. реколта кошче за отпадъци, проста и без капак, махнете трохи от живота си и подарете си живот.

R

Продукти в категория