.

.

Свързване на Скоба тип Крокодил, Асортимент от Щипки, Тестов Кабел, Скоба, за да Електрическа Батерия с Игла, Метална Скоба тип Крокодил, Тест се Стяга за телекомуни?

Свързване на Скоба тип Крокодил, Асортимент от Щипки, Тестов Кабел, Скоба, за да Електрическа Батерия с Игла, Метална Скоба

BGN 2.00
Продукти

Преносим И сигурно : акумулаторен Автомобилен скоба лесен за използване портативен, лек, безопасен и надежденПодходящи за леки автомобили и т. Идеален заместител : Широко се използва в различни електрически проекти, тестер за напрежение, подходящ за всички автомобили и камиони батерии.Заменете съществуващите клип на зарядното устройство за кабела jump start.СВОБОДНО време източване : Стяга крокодил с прокалыванием игла, приема мельхиоровый материал, основно използван за изпитване на телекомуникациите, без тип източване.Не е ЛЕСНО да НАВРЕДЯТ на : Произведени с използване на технологии за обработка на добро качество, трайни, го е лесно да се повреди, има дълъг срок на служба.ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : Размерът на отвора 25 мм, широко използван в електронните уреди, промишлено оборудване, електронна хардуер и т., включително и Параметри : Тип на продукта : скоба за крокодил Модел : J. 60043Материал : мельхиор, PVC Приложение : Широко се използва в различни електрически проекти, тестер за напрежение, подходящ за всички автомобили и камиони батерии.Заменете съществуващите клип на зарядното устройство за кабела jump start.Скоба за автомобилна батерия е лесен за използване портативен, лек, безопасен и надежден.Подходящи за леки автомобили, превозни средства и т. Основни параметри : Размер на отворите : прибл. 25 мм /0,98 инча съдържание на Пакета : 1 х тест скоба.

R

Продукти в категория