.

.

EXCEART 36шт Кафе Влакчета на Борда на Празни Квадратни Подложки Подложки Занаяти Дървена Плоча, на Дървени Влакчета Купата на Увеселителен парк Чаша Увеселителен пар?

EXCEART 36шт Кафе Влакчета на Борда на Празни Квадратни Подложки Подложки Занаяти Дървена Плоча, на Дървени Влакчета Купата на Увеселителен

BGN 0.33
Продукти

Подложка за чаши кафе на : Защитете вашите мебели от замърсяване, дръжте го на чисто и подреденоПодложки за чаши : Произведени от екологично дърво, за тях е лесно да се грижи, те могат да се мият с вода.Недовършена : квадратна дървена декорация.Незаконченная отглеждането на собствените си ръце : но лека, наистина е добър държач за чаши или купички за защита на маса.Заготовка за надписи в селски стил : идва с малък кръг не матово покритие, това ще бъде лесно.дървени изрезки за занаяти.Подложка за чаши кафе на : Защитете вашите мебели от замърсяване, дръжте го на чисто и подредено.Подложки за чаши : Произведени от екологично дърво, за тях е лесно да се грижи, те могат да се мият с вода.Недовършена : квадратна дървена декорация.Незаконченная отглеждането на собствените си ръце : но лека, наистина е добър държач за чаши или купички за защита на маса.Заготовка за надписи в селски стил : идва с малък кръг не матово покритие, това ще бъде лесно.дървени изрезки за занаяти.Пакетът включва 36 x дървени каботажните за чаши Характеристики - Цвят : Както е показано на фигура Дървена поставка за чаши. - Защитете своите мебели от остатъци от мръсотия, дръжте го на чисто и опрятном черга за кафе на steins. - Размер : прибл. Дървена квадратен отвор с размери 10 х 10 виж - е Изработен от екологично чиста дървесина, която е трайна и лесна поддръжка, измийте с вода квадратни парчета дърво, боядисани с боя. - Идва с малък кръг не-мат, той не е лесно отделается дървена стойка. - Влагоустойчив, отговарят на високи.Не избледняват и не остарява за трайност Проста квадратна стойка sue.Дървени изрезки за diy Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване, може да има някои малки разлики в цвят и размер, между изображението на снимките и истински дървени форми на стоките. - Гладка текстура.Просто я изплакнете с вода и след това подсушете с дъски. - Материали : Дървени квадратни подложки.Описание на продукта Поставка за кафе, Можете директно да се постави върху тях чаша или купа, за да се гореща чаша или купа не вредят на вашето бюро или подредена маса и не остави грозни следи по масата. подложка за чаши кафе на здрав, но лек, наистина добър държач за чаши или купички за защита на маса.

R

Продукти в категория