.

.

2 бр. Ключодържатели с диаманти, ключодържатели с диамант Рисувани Комплекти за рисуване с диаманти, Детски Ключодържател, Окачване, Декоративно-приложното изкуст?

2 бр. Ключодържатели с диаманти, ключодържатели с диамант Рисувани Комплекти за рисуване с диаманти, Детски Ключодържател, Окачване,

BGN 1.67
Продукти

✨ Ключодържатели с диамант рисувани с ръцете си : Специална форма, оригиналност, боядисване и пайетки от смола, ослепителни искри от смола, уникален блясък, блестящи на светлината, са най-популярните декорации за вашите ръце в момента ✨ Очарователно преживяване : Приклеивание диаманти - лесен и интересен процес.Тази малка картина може да се използва като медальон на чанта, ключодържател за ключове и специален подарък ръчна изработка, който ще оригинални и забавни, но не отнема много време за оформяне. ✨ Лесен за използване : най-добрият комплект за рисуване с диаманти за начинаещи, позволяващ подобряване на практическите умения на децата, умение да изберете цвят, да развиват концентрацията и щастлив самодисциплина. ✨ Изискан избор за подарък : Този ключодържател с диамантената рисувани - не само страхотна идея за бродерия на кръстат бод, любителите на ръкоделието, но и чудесен подарък за близки и приятели.Идеален за Коледа, Деня на благодарността, Нова година, рожден Ден, Ден на майката, Ден за защита на децата или на други важни дни. ✨ Широко приложение : процес на довършителни тези брелков с диамант рисувани - чудесен начин да подобрите своите практически умения и подобряване на концентрацията, това също е добър начин да се направи нещо с ръцете си с приятели по време на партита, за да може заедно да се забавлявате.Те са идеален декоративен подпори за вашия ключодържател, чанта или каишка за мобилен телефон. Технически характеристики : Материал : ключодържател + ярък диамант специална форма, Размер : 15 * 8 см Етапи на производство диамант живопис с ръцете си : 1. Отворете кутията и проверете специални инструменти за диамант живопис 2. Проверете цвета на диаманта от катран в кодированном ред 3. Разкрийте по-горе схема лента, и вие ще видите много символи, съответстващи на цветовата кодировка 4. Инкрустиран със смола диаманти, съответстващи на съответните цветен кодировкам тела 5. Предложете набор от диаманти от смола, за да завърши по-бързо 6. За да се създаде перфектната фигура във формата на диамант, пазете фигура на едно място, всеки ред от символи, които не е задължително трябва да се оставят на таблетка 7. За обособяването на добра ФИГУРА в чертежа, прикрепете сортиране на масив към равнината на материала по-горе 8.

R

Продукти в категория