.

.

Craftdady 24 бр. Правоъгълни Хартиени Подаръчни Пакети С Плодове Грах, Чанти за Пазаруване, Подарък за Парти, Опаковки, Пакети направи си САМ, Украса за Рожден Ден, Сватбе?

Craftdady 24 бр. Правоъгълни Хартиени Подаръчни Пакети С Плодове Грах, Чанти за Пазаруване, Подарък за Парти, Опаковки, Пакети

BGN 30.15
Продукти

【Предпоставка включва】Можете да получите 24 правоъгълни пакета с плодов моделДостатъчно за използване, тя е идеална за опаковане на подаръци. 【Размери】 Дължината на всяка чанти за пазаруване е около 233 мм и ширина 120 мм, дебелина 1 мм. 【Материал】 Опаковъчна хартия е направена от хартия с добро качество, на нейната лесно да се скъса, тя е здрава и множество.Вие можете да я използвате за надеждно съхранение на подарък. 【Широко приложение】 Правоъгълни хартиени подаръчни торбички са напълно подходящи за опаковане на подаръци за рожден ден, празник, детски душ и сватба, производство на кошници с подаръци или опаковки, украса за партита и много други. 【Как да използвате】 Тези подаръчни опаковки, опаковки могат свободно да режат до желания от вас размер, което е много удобно.Правоъгълни хартиени торбички за опаковане на подаръци Брой : 24 бр. Цвят : смесен Фигура : Плодова грах Размери : около 233x120x1 мм, общо 24 бр. Екологично чисти хартиени торбички : Тези крафт хартиени торбички, изработени от 100% рециклирана хартия, които са биологично се разлагат и подлежат на рециклиране, имат специфична миризма и изглеждат много по класснее, от подаръчни торбички.Може да се използва в много области, включително и в насипно състояние и в търговията на дребно.

R

Продукти в категория