.

.

Нова корона Lon0167 15/32 с отвор за пробиване на 6 мм, надеждна ефективност, Сферични файл от волфрамов карбид, инструменти за шлайфане (id: 29c 4e c0 94c)

Нова корона Lon0167 15/32 с отвор за пробиване на 6 мм, надеждна ефективност, Сферични файл от волфрамов карбид, инструменти

BGN 2.33
Продукти

Използва се за дълготрайна употреба) за механична обработка, преработка, фантастика (и най-новите технологии) и занаятчийска гравиране на изделия от висок класЕдно парче на парче, безупречна корона шарообразной форма.Внимателно подбран ротационни файл от волфрамов карбид основно зашеметяващо се задвижва от електрически или въздушните инструменти.Идва със завидна пластмасово футляром за съхранение, така изобретателен потребителите удобно да го носите със себе си.Формата на зъб : идеална за качество на производство М-образна форма; Модел : neat D1210 M06. Използва се за дълготрайна употреба) за механична обработка, преработка, фантастика (и най-новите технологии) и занаятчийска гравиране на изделия от висок клас.Едно парче на парче, безупречна корона шарообразной форма.Внимателно подбран ротационни файл от волфрамов карбид основно зашеметяващо се задвижва от електрически или въздушните инструменти.Идва със завидна пластмасово футляром за съхранение, така изобретателен потребителите удобно да го носите със себе си.Формата на зъб : идеална за качество на производство М-образна форма; Модел : neat D1210 M06. Съвети : поради различните монитори, осветление на снимане, фактори на околната среда и други причини, има някои вариации, които съществуват обективно и не може да се избегне.Но обикновено това не се отрази на употребата на продукта, ако се интересуваме от това, моля, разгледайте внимателно, преди да купите. благодарим ви! 1. Изработени от волфрамов карбид е на разумна цена и е подходящ за облекчаване на брус и полиране на чугун, лята препоръчителна стомана, въглеродна стомана, легирана стомана, неръждаема стомана и други материали. Един разрез, корона във формата на кълбо. Се използва за механична обработка, обработка, гравиране на декоративно-приложното изкуство. Въртящи файл от волфрамов карбид основно се задвижва от електрически или въздушните инструменти (също може да бъде инсталиран на машината). Идва с пластмасово футляром за съхранение, удобен за носене.Моля, обърнете внимание : 1. Моля, плътно зажимайте инструмент при използване. Трябва да се режат равномерно от дясно на ляво, не трябва да се режат взаимно или перенапрягаться.

R

Продукти в категория