.

.

Карета перална Машина CALIDAKA Burnishing, Ръчно карета перална Машина за метал с Полировальными Кръгове за полиране, Електрическа Опесъчаване Машина за Полиране на Дърво ?

Карета перална Машина CALIDAKA Burnishing, Ръчно карета перална Машина за метал с Полировальными Кръгове за полиране, Електрическа

BGN 17.09
Продукти

Предназначение : За петна, выглаживания и полиране на неръждаема стомана и цветни металиСе прилага за : Премахване на ръжда, оксидных слоеве, драскотини, се прилага и за неръждаема стомана, цветни метали, пластмаса и дърво при шлифовке, полиране за фино полиране (slr обработка), за използване на чугун, стомана, нержавейке и цветни метали.Характеристика : С двойна изолация за предотвратяване на токов удар, използвайте dtring драйвер за монофазни електромотори с голям капацитет, работа по-бързо и по-удобно, по-безопасно функции.Удобство : Професионална дълга непрекъснато полиране, регулируема дръжка за дясна ръка и за левичари, за да работят по-удобно.Съвети за използване : Внимавайте за чистота на работното място и достатъчно осветление. преди да започнете, моля, внимателно да се проверяват на предмет наличие на пукнатини или повреда.Описание : Това е аксесоар за полиране на ъглошлайф.Сменете своя ъглова машина за шлифоване на полировальную машина за полиране на минута.Идеален за полиране и шлайфане на дърво, метал, неръждаема стомана.Лесно и бързо полиране и пригорание.Направете гладка полирующую повърхност.Здрава защитна капачка cover и практичен вал осигуряват стабилна и сигурна работа на накрайник за рязане.С удобна дръжка, която е по-удобно да се ползват.Параметри : Материал : пластмаса, метал Основен цвят : черен Видове : M10, M14 Подходяща електрически ъглошлайф : M10 свързващ вал 100 мм (4 "), M14 свързващ вал 115 мм (4,5") Шлайфане колело кръг : Външен диаметър : около 120 мм, Височина : около 100 мм Размер : 80 # Предпоставка включва : 1 бр. х шлайфане кръг 1 бр. х защитна плоча 1 комплект х аксесоари Забележка : 1. Поради разлика в покритието на екрана и цвета на продукта може да се различават малко от изображението. Моля, помислете за разликата от 1-2 см от ръчно измерване.

R

Продукти в категория