.

.

Уред за терапия на червена светлина - за облекчаване на болки в ставите и противовъзпалително въздействие от инфрачервена светлина 3 в 1 с 5 светодиодни чипове и ком?

Уред за терапия на червена светлина - за облекчаване на болки в ставите и противовъзпалително въздействие от инфрачервена светлина

BGN 2.67
Продукти

Все още страдате от болки в ставите?Притеснявате за болки в коленете, дланите, областта на шията и лумбална болка и различни мускулни болки и скованост?Опитайте нашето устройство за терапия с инфрачервени светлина точно сега [Артефакт за облекчаване на болки в тялото] : Той може да облекчи различни болки в тъканите и мускулите на тялото, ефективно заживлять рани, помага за заздравяването на кожата, премахване на болката в коляното, ставите, мускулите, стреля ревматоиден артрит, премахване на болката при увреждане на меките тъкани, е безопасен, ефективен и надежден няма странични ефекти. [Обновена версия на висококачествени материали с 5 чипове.Режим3 (работи само в близкия инфрачервен диапазон) : 710 нм, 850 нм, 900 nm;. Подкрепете пульсирующую функция. Управление на бутон : . Кликнете първи път : модел; Б. Натиснете втори път : Режим 2; C. Натиснете трети път : режим 3; D. Натиснете четвърти път : режим 1 + 10 Hz пулсации; E. Натиснете пети път : режим 2 + 10 Hz пулсации; F. Натиснете шести път : режим 3 + 10 Hz пулсации; G. Натиснете седми път : Изключено.Нашите продукти са със сигурност е добър подарък за семейство, роднини и приятели.Благодарение на изискана опаковка това са практични и качествени продукти, които могат да ви помогнат за облекчаване на болката и да се грижи за здравето си.Когато вашето семейство и приятели ще получат този дар, те ще бъдат много щастливи.

R

Продукти в категория