.

.

Пластмасови кошници за съхранение на WPYYI, Настолни Книги, козметика, Закуски, Кутии за съхранение на Всички всячины, Правоъгълни Кошници за сортиране (размер: 22 см)

Пластмасови кошници за съхранение на WPYYI, Настолни Книги, козметика, Закуски, Кутии за съхранение на Всички всячины, Правоъгълни Кошници

BGN 78.29
Продукти

Изработен е от полипропилен материал, издръжливДръжката е проектирана за лесен достъп.Куха конструкция, добра пропускливост на въздуха.Може да се съхранява всякаква всячину, плодове, закуски, книги и т. Подходящ за : дневен тракт, спалня, журнального масички и т., е Изработен от полипропиленови материали, траен.Дръжката е проектирана за лесен достъп.Куха конструкция, добра пропускливост на въздуха.Може да се съхранява всякаква всячину, плодове, закуски, книги и т. Подходящ за : дневен тракт, спалня, журнального масички и т., е Изработен от полипропиленови материали, траен.Дръжката е проектирана за лесен достъп.Куха конструкция, добра пропускливост на въздуха.Може да се съхранява всякаква всячину, плодове, закуски, книги и т. Подходящ за : дневен тракт, спалня, журнального маса, etc.Name : Кошница за съхранение Материал : полипропилен Цвят : както е показано на рисункепримечания : 1. Поради ръчно измерване, моля, допуска се разлика в 1-3 виж 2. От екрана на компютъра реалния цвят може да се различават малко от снимките, моля, разберете, благодаря.Продава се само на основните стоки, други декорации не се продават.Списък : 1 * Кошница за съхранение.

R

Продукти в категория