.

.

Taysing USB Light, USB Лампа, Лампи за къмпинг, Подвесное Преносимо Аварийно осветление с регулируема яркост с Мощност 7 Вата, Палатката е с подсветка, за Централи, Зарядно Ус?

Taysing USB Light, USB Лампа, Лампи за къмпинг, Подвесное Преносимо Аварийно осветление с регулируема яркост с Мощност 7 Вата, Палатката

BGN 10.49
Продукти

【Функция за синхронизация и затъмняване】 4-степенна настройка на яркостта и циклична синхронизацияТой не само може да регулирате яркостта, която ви харесва, но и има функция за циклично броене на времето.Това решава проблема забывания се включва и изключва светлината.Това може да бъде планирано за 3 часа (оранжев индикатор), 6 часа (зеленият индикатор), 12 часа (червен индикатор), 24 часа на кръвообращението, например, инсталиране на 3 часа, 3 часа на ден, а останалите 21 часа изключени от 24 часа цикъл. 【Захранва от USB и лесна инсталация 】 Храна от всеки 5-вольтового USB-източник на захранване, като например мобилно храна, лаптопи и всякакви адаптери за мобилни телефони.Лек, удобен в переноске, подходящ като бира фенери, лек камион, автомобилния къмпинг, аварийни светлини. 【Удобна и висока яркост】Най-висока яркост сред продуктите от същия вид, извършени на 14 led чипове, 7 W, 630лм (еквивалентни на 60 W), лека / топло бяло 3000 ДО CRI85, висок индекс на цветовете, който излъчва естествен и не трептенията на светлината, който няма да навреди на очите и не ще щам им. 【Преносим и окачен】 С метални куки, можете да окачите или да лампа по всяко време и навсякъде, се използва за решаване на различни извънредни ситуации, къмпинг, автомобил осветление, риболов, лодки, също може да се използва за домашно дневно осветление, може да се използва като нощни лампи, настолни лампи, работно осветление, градина, барбекю. 【Надеждно качество и задоволително следпродажбено обслужване 】 Гаранция 2 г., за връщане на парите в рамките на 90 дни. ако имате някакви проблеми, просто ни пишете, ние ще ви отговорим в рамките на 12 часа. 【Функция за синхронизация и затъмняване】 4-степенна настройка на яркостта и циклична синхронизация.Той не само може да регулирате яркостта, която ви харесва, но и има функция за циклично броене на времето.Това решава проблема забывания се включва и изключва светлината.Това може да бъде планирано за 3 часа (оранжев индикатор), 6 часа (зеленият индикатор), 12 часа (червен индикатор), 24 часа на кръвообращението, например, инсталиране на 3 часа, 3 часа на ден, а останалите 21 часа изключени от 24 часа цикъл. 【Захранва от USB и лесна инсталация 】 Храна от всеки 5-вольтового USB-източник на захранване, като например мобилно храна, лаптопи и всякакви адаптери за мобилни телефони.Лек, удобен в переноске, подходящ като бира фенери, лек камион, автомобилния къмпинг, аварийни светлини. 【Удобна и висока яркост】Най-висока яркост сред продуктите от същия вид, извършени на 14 led чипове, 7 W, 630лм (еквивалентни на 60 W), лека / топло бяло 3000 ДО CRI85, висок индекс на цветовете, който излъчва естествен и не трептенията на светлината, който няма да навреди на очите и не ще щам им.

R

Продукти в категория