.

.

2 елемента Пликове Покана Лак Занаят Хартиени Бутилки Вино или водно Конче Ретро Дръжка За Бутилка Печат Плик Дървен Модел Месингови Покани Подвижна Подарък Вечер?

2 елемента Пликове Покана Лак Занаят Хартиени Бутилки Вино или водно Конче Ретро Дръжка За Бутилка Печат Плик Дървен Модел

BGN 9.94
Продукти

АЛБУМ за ИЗРЕЗКИ - Восъчен печат в пакет - подходящи за декорация на документи, пликове, покани, албуми, албуми поздравителни картички, писма, подаръци картички и т РЕТРО ВОСЪЧЕН печат-Запечатывающий подпечатан с месингова глава - Комплект печати с восъчен печат е изработен от качествен материал.Елегантен и лъскав, му е трудно да се носят, след това можеш да ги използвате много дълго време.Печат с восъчен печат -подходящи за декорация на документи, пликове, покани, албуми, албуми поздравителни картички, подаръци картички за писма и т. Свечный печат-сургучный печат на изискан стил, идеален за подарък на себе си или на своите приятели.ПОДПЕЧАТАН с ЛАКОВОЙ ПЕЧАТ Комплект печати с восъчен печат е изработен от качествен материал.Елегантен и лъскав, му е трудно да се носят, след което ще можете да го използвате много дълго време.АЛБУМ за ИЗРЕЗКИ - Восъчен печат в пакет - подходящи за декорация на документи, пликове, покани, албуми, албуми поздравителни картички, писма, подаръци картички и т. РЕТРО ВОСЪЧЕН печат-Запечатывающий подпечатан с месингова глава - Комплект печати с восъчен печат е изработен от качествен материал.Елегантен и лъскав, му е трудно да се носят, след това можеш да ги използвате много дълго време.Печат с восъчен печат -подходящи за декорация на документи, пликове, покани, албуми, албуми поздравителни картички, подаръци картички за писма и т. Свечный печат-сургучный печат на изискан стил, идеален за подарък на себе си или на своите приятели.ПОДПЕЧАТАН с ЛАКОВОЙ ПЕЧАТ Комплект печати с восъчен печат е изработен от качествен материал.Елегантен и лъскав, му е трудно да се носят, след което ще можете да го използвате много дълго време.Кръст Бод Пакет включва 1 х Восъчен печат, печат 1 х писалка Характеристики -Размер : около 10. - Красив дизайн с елегантен цвят.Печат върху хартия за пликове е било много уникална и е инжектиран да литературен вкус. - Изискан стил сургучной печат, идеален подарък за себе си или приятелите. - Прекрасен и цветен дизайн с ретро дизайн.Нанесете го гореща кола маска върху хартия за пликове. - Идеална украса за парти или допълващи подарък за приятел или член на семейството. -Материал : Метал. - Отлично подходящ за декоративно и приложно изкуство в домашни условия, scrapbooking, производство на празнични картички и украса на офис консумативи.

R

Продукти в категория