.

.

AnHua 1 Двойка Гелевых СПА Овлажнители Ръкавици От Мек Памук, Хидратиращи, Избелваща, Отшелушивающая Маска За Краката, Грижа За кожата Гладка, Суха Лечение (Син)

AnHua 1 Двойка Гелевых СПА Овлажнители Ръкавици От Мек Памук, Хидратиращи, Избелваща, Отшелушивающая Маска За Краката, Грижа За кожата Гладка,

BGN 4.99
Продукти

Натурален гел с витамин е, зехтин, масло от жожоба, лавандовой эссенцией и така нататъкЛесен за използване предпазва кожата от изсушаване и огрубения, запълва запаси на вода и други хранителни вещества за кожата.Прониква в сухата и твърда кожа, като я прави мека и разглаживающей. 4) Използвайте, от 20 до 40 минути на ден и обърнете внимание на разликата в това, че имате по-мека и здрава кожа.Продължителната употреба ще помогне да се забави стареенето на кожата и ще я доста мек и елегантен външен вид.Най-добър ефект след спа-процедури, можете да добавите в нея любимите си продукти за грижа за кожата за постигане на по-добри резултати.Описание : ☞ Омекотява кожата.Повишават еластичността на кожата. ☞Гел лигавицата съдържа минерално масло медицински клас, което помага за възстановяване на сухи, напукани пръстите на краката и петата. ☞ Прониква в сухата и твърда кожа, като я прави мека и разглаживающей.Придайте на косата естествен и здрав вид. ☞ Предотвратява образуването на суха, твърда и напукана кожа.Защитава напукани и сухи крака. ☞ Здрав, гигиеничный, осигуряващ ви осигурява комфорт през целия ден. ☞ Продължителна употреба ще помогне да се забави стареенето на кожата и да я доста мек и елегантен външен вид.Технически характеристики : Материал : гел, мека дишаща материя Цвят : както е показано на фигура; Размер на гелевых ръкавици : Размери : 22*12 см Един размер подходящ за повечето Помещение включва : 1 двойка от овлажнители гелевых ръкавици Предупреждения : 1. Не носете гел ръкавици или чорапи върху отворени рани, наранена или истертую кожата. Не носете гел ръкавици или чорапи, ако имате кожни заболявания, като псориазис или екзема.

R

Продукти в категория