.

.

Ygmylandbb 5,75 Инчов Led Фар с Кръгла форма, Бяла Led лампа H5001, Противотуманная Фарах колекцията с прозрачни лещи, съвместим с 2-пинов приставка адаптер, 36 W 1 Бр.

Ygmylandbb 5,75 Инчов Led Фар с Кръгла форма, Бяла Led лампа H5001, Противотуманная Фарах колекцията с прозрачни лещи, съвместим с 2-пинов

BGN 20.96
Продукти

★ 【 5,75-инчов фар на висока яркост】 Тази 5,75-инчов фаровете с 12 светодиоди с висока яркост В съчетание с КОМПЮТЪР-обектив с отлична прозрачност, тя може да достигне разстояние до 200 метра отвън, което ви гарантира силна светлина по време на шофиране или работа.По-специално, за висококачествена прозрачна леща можете да видите блестящ сребърен рефлектор и всеки светоизлучающий елемент, който има структура, но се различава от другите по-евтините продукти. ★ 【Щепсела и да играе】 Тази светлина вече е свързана.Отстраняване на сложна инсталация, скриване на мръсни медни кабели, инсталиране на 2-пинов щепсел, който е съвместим с жак H5001 H5006 H4001 4040 4000 5506 5009 H5006 LL H5009 H5001 XV, просто включете и всичко е готово. ☆ Това е 2-пинов щепсел, но в него също има трето акупресура дупка.Можете да го промените, в съответствие с вашите нужди. ★ 【Отвор за отвеждане на влагата】 Висококачествена водоустойчива конструкция IP68, напълно запечатани дизайн, блокира дъжд, вода, влага и прах, а също така предотвратява образуването на конденз и замърсяване на обектива.В малко вероятния случай, ако на линзе кондензация, задната част на осветителното тяло е с отвор за отвеждане на влагата, което можете да отворите за освобождаване на влага. ☆ Съвет : За по-нататъшно подобряване на водонепропускливост ние препоръчваме използването на силиконовата подложка около обектива, около основата кабел и около самата работна лампа. ★ 【Ефективно отвеждане на топлината】 Този фар на Harley е проектиран с голям радиатор, а дебели теплоотводящие ребрата са разположени на достатъчно разстояние един от друг за най-бързо и максимално разсейване на топлината.Той не прегрява дори при продължителна употреба и не твърде горещ на пипане. ★ 【Универсален led работна лампа】 Може да се използва за 12 В, така и за 24 V. Harley, Davidson Dyna, Sportster, Jeep, Metric Bike, Cruiser, Chopper, Cafe Racer, Kawasaki Vulcan, Honda, Suzuki и много други мотори, коли, ремаркета, джипове и камиони. ☆ В зависимост от модела може да има случаи, когато се изисква реле, така че, моля, подгответе го предварително.

R

Продукти в категория