.

.

Устройство за навиване на прежда plplaaoo,Устройство за Навиване на прежда от централно мехурче, Устройство за Навиване на дървена Прежда, Преносимо устройство за нав?

Устройство за навиване на прежда plplaaoo,Устройство за Навиване на прежда от централно мехурче, Устройство за Навиване на дървена Прежда,

BGN 7.60
Продукти

【Здрав материал】 Тази машина за навиване на тъкане топки изработени от висококачествени буково материал, здрава и трайна, без чеп, не поцарапает ръце, безопасен за използване, я не е лесно да се съборят или да се деформира, тя може да ви служи дълго време 【Ръчни размер на】 Тази лека и преносима машина за навиване на прежда с централно напрежение има ръчни размер, който перфектно ляга в ръката си.Това е по-удобен за използване и увеличава ефективността на ежедневната си работа. 【Гланцирани】 Тази машина за навиване на дървена прежда е с текстура на дърво и лъскава повърхност, си удобен за хващане, че е надежден и практичен, което улеснява ширити. Отличен инструмент за спестяване на време и създаване на красиви работи. 【Многофункционален】 С помощта на този дървен устройство за навиване на топки можете да се навивам нова крушка или ремонт на топчета с възел, като предоставя голямо удобство. 【Идеалният избор】 Тази преносима машина за навиване на прежда със средно напрежение - идеалният избор за любителите на плетене спици и на една кука.Те ще бъдат възхитени от този изискан подарък.Устройство за навиване на прежда, централно устройство за навиване на прежда, дърво устройство за навиване на прежда, преносимо устройство за навиване на прежда за плетене, с лъскава повърхност, здраво устройство за навиване на прежда от буково дърво, за плетене на една кука. Параметри : Тип на продукта : Разгъната прежди с централна устройство Материал : бук спецификации на продукта : 1 бр. Приложение : Битови прилагане на Област на приложение : повечето сценарии Размер на продукта : приблизително 30x3x1,3 см /11,81x1,18x0,51 инча (измерване на ръка, може да има отклонения) Осъществяване списък : 1 устройство за навиване на прежда с централен затвор.

R

Продукти в категория