.

.

Набор от Захарните Ексфолианти Tree Hut Blue Lagoon От Шеа и Синята Лагуна! Скраб за тяло от 18 грама, Люфа и лъжица! Съдържа истински захар, Сертифицирано масло от шеа и морск?

Набор от Захарните Ексфолианти Tree Hut Blue Lagoon От Шеа и Синята Лагуна! Скраб за тяло от 18 грама, Люфа и лъжица! Съдържа истински

BGN 3.33
Продукти

Аромат, вдъхновена от свеж въздух с морска сол, с ключови нотки на зелен мъх, аромат на лилии и кактусовой водаЕксфолиращ скраб за тяло премахва тусклую, сухота на кожата, като я прави блестяща, мека и гладка.Дълбоко подхранва и балансира нивото на хидратация на кожата, като помага за възстановяване на естественото сияние на кожата.Не съдържа парабени, веганских продукти, сулфати, алкохол, не съдържа донори на формалдехид, има неплъзгащи формула и устойчиви аромат.Плюс безплатна бяла гъба за баня или душ, гъба, сеточка за пуфа и лъжичка за листа.В комплекта : Пилинг от захар Ши, 18 мл, лъжица листа и Бялата люфа.Аромат, вдъхновена от свеж въздух с морска сол, с ключови нотки на зелен мъх, аромат на лилии и кактусовой вода.Ексфолиращ скраб за тяло премахва тусклую, сухота на кожата, като я прави блестяща, мека и гладка.Дълбоко подхранва и балансира нивото на хидратация на кожата, като помага за възстановяване на естественото сияние на кожата.Не съдържа парабени, веганских продукти, сулфати, алкохол, не съдържа донори на формалдехид, има неплъзгащи формула и устойчиви аромат.Плюс безплатна бяла гъба за баня или душ, гъба, сеточка за пуфа и лъжичка за листа.В комплекта : Пилинг от захар Ши, 18 мл, лъжица листа и Бялата люфа.Дайте сияйна кожа скрабу за тяло със захар ши, окутанному умиротворяющим морски аромат на Синя лагуна.Изработен е от захар, масло от шеа, Червени водорасли, минерали от Мъртво море и набор от натурални масла, включително примулу вечерна, авокадо, макадамию, Сладки бадеми, шафраново и портокалово масло.В комплекта : Пилинг от захар Ши, 18 мл, лъжица листа и Бялата люфа.

R

Продукти в категория