.

.

Ipetboom 2 елемента Купа За Хранене, Стъклени Съдове Детски Декор Керамична Купа За Вода, А За Вода Станция за Поливане на Домашни Любимци Купа За Ядене Гущери Малка про?

Ipetboom 2 елемента Купа За Хранене, Стъклени Съдове Детски Декор Керамична Купа За Вода, А За Вода Станция за Поливане на Домашни

BGN 4.07
Продукти

Съд ЗА ВОДА с БОРОДАТЫМ ДРАКОН - Чаша за вода с влечуги, Опаковка за вода с костенурката, този керамичен съд с фина работа, която изглежда доста специален и уникаленКУПА ЗА ХРАНА за ВЛЕЧУГИ - малки по размер и леки по тегло, той не ще отнеме много място.ЛЕГЕН ЗА ЯДЕНЕ на ВЛЕЧУГИ - Купа за вода за влечуги, захранващи с вода за костенурки, изработен от висококачествен полимер материал, този леген е проектирана за продължителна употреба.Опаковка на ВОДА за ДОМАШНИ любимци -Подходящ за малки, дребни животни-влечуги, като на гущер, костенурка, гущер, паяк, скорпион, змия.КУПИЧКИ за ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ от СМОЛА - В достатъчно количество, за едновременно съхранение на храна и вода, лесен и удобен.Пратката включва 2 x купа за влечуги Характеристики -Мини по размер и леки по тегло, това не заемат много място, чаши за вода от полимер съдове за влечуги. - Този мини-резервоар за хранене на влечуги е подходящ за всички бебета-ларва хранително влечуги, като паяци, скорпиони и други малки робот хранилки. -Той не ще се плъзне навсякъде, когато вашите домашни любимци се яде или пие аксесоари за малки влечуги. -Произведен от висококачествен полимер материал, безопасен за влечуги, осигурява комфортно по време на приема на храна за вашия домашен любимец. -Материал : Резервоар за вода за влечуги от смола - В него може да се съхранява храна или вода, което ще осигури влечуги комуникативно и прекрасно място за ядене на малки паяци, съд за пиене.Информация за продукта Мини купа за храна за влечуги от практични и дълготрайни материали. купа за хранене за хохлатого гекон - това е така, защото нашите продукти могат да задоволят вашите нужди.Купа за храна за влечуги, Ако търсите професионална шише за вода за влечуги, на разумна цена, тогава тук.Мини купа за вода лесно се деформират, което ви осигурява по-голямо удобство.

R

Продукти в категория