.

.

ZHANGWW Традиционна Форма на Танского кунг-фу, Свободна Форма на Тай-чи, Мъжки Дрехи, за кунг-фу, Голям Размер, Включително Ризи, Панталони, (Цвят: синьо размер: 2XL)

ZHANGWW Традиционна Форма на Танского кунг-фу, Свободна Форма на Тай-чи, Мъжки Дрехи, за кунг-фу, Голям Размер, Включително

BGN 46.20
Продукти

Смес от памукС най-високия стандарт на изработка-форма на тайдзи с традиционен китайски изработка и висококачествена смес на памук. характеристики на формата на тай-чи : прост и класически ориенталски дизайн, подходящ за повечето възрастни мъже и жени от всички възрасти.Подходящо място : сватбен банкет, юбилей, парти по случай рожден ден, подарък за Деня на бащата, подарък за празника на пролетта, тай-чи, кунг-фу.Китайски дизайн, подходящ както за ежедневието, така и за модни дрехи.Като най-добрият подарък за един човек, баща, дядо, мъжете в китайски стил в костюм от епохата Тан. ♬❉♬ КАЧЕСТВО, произведени от най-висок СТАНДАРТ - Благодарение на традиционните китайски умения и високо качество на парче, те са напълно подходящи за чувствителна кожа. ♬❉♬ УДОБНИ - те са меки и елегантни.При занимания тайцзицюань униформи позволява на лекарите да се чувстват комфортно, отговаряйки на изискванията за практикуване на тайцзицюань. ♬❉♬ МОГАТ да се НОСЯТ НАВСЯКЪДЕ - на китайски костюми модерни, удобни в чорап и издръжливи.Дизайн на китайския стил, подходящ както за ежедневието, така и за модни дрехи.Историята на Китайските бойни изкуства често се нарича кунг-фу и властта да направи бойни изкуства, които представляват стотици бойни стилове, разработени в Китай в продължение на стотици години. изключителното качество на най-Високо материал и свободен дизайн предпазват тялото от раздразнения и сърбеж! Спецификации Размер : S-4xlцвет : черно, сиво, синьо Материал : памучен смес Характеристики : ретро, изработена ръчно, на хладно и дишащи, приятни за кожата съдържание на Пакета : якета * 1 панталони * 1 риза * 1♬❉♬ Забележка : Ако полученият продукт е повреден, моля, свържете се с нас за обмен на нов продукт, и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.

R

Продукти в категория