.

.

12 БР Химикалка писалка стилус 2 в 1 с върха на стилуса, Метална химикалка с черно мастило 1,0 мм, Стилус за сензорни екрани (Розово злато и светло синьо)

12 БР Химикалка писалка стилус 2 в 1 с върха на стилуса, Метална химикалка с черно мастило 1,0 мм, Стилус за сензорни екрани (Розово злато

BGN 1.00
Продукти

Писалката може да се използва именно за писане, рисуванеАко вашият пръст е прекалено голям, за да е сигурно, stylus писалка - чудесен вариант за вас.Те са оборудвани с меки връхчета, тя не само предпазва сензорен дисплей от надраскване, но и повишава чувствителността. удобен за носене : конструкцията на затягане позволява прикрепят го към хартията, блокноту, списания, джоба на ризата;.Пратката включва : 12 бр. химикалки с топчета за стилус и допълнителни мастило 12 picecs (общо 24 бр. черно мастило) Пълнители за химикалки, може да се замени;. Дизайнерски стилус 2 в 1 : стилус със сензорен екран и химикалка химикалка; В единия край има чувствителен стилус, а на другия - химикалка химикалка с качествени черно мастило за лесно използване; плавно и трайно писане с мастило; Щракнете върху горната част на стилуса, за да прокара перо за плавно и трайни писане с мастило;.Високо качество : Мат текстурирани обвивка, не ще бъде лесно да се плъзне.Качествен гумен връх на писеца, широчина на линията черно мастило 1,0 мм, лесно се износват или се разграждат, тънък корпус писалка изработен от устойчив алуминий;. 【Чудесно за всички цели】 : Стилус 2 в 1 с дръжка чудесно за деца, ученици, учители, приятели, бизнесмени и т., добро, като подарък за рожден ден или празник, за бизнес клиентите, на колегите, на сватбата , прибиращи химикалки с черно мастило бързи и удобни за лекари и медицински сестри;.Писалката може да се използва именно за писане, рисуване.Ако вашият пръст е прекалено голям, за да е сигурно, stylus писалка - чудесен вариант за вас.Те са оборудвани с меки връхчета, тя не само предпазва сензорен дисплей от надраскване, но и повишава чувствителността. удобен за носене : конструкцията на затягане позволява прикрепят го към хартията, блокноту, списания, джоба на ризата;.Пратката включва : 12 бр. химикалки с топчета за стилус и допълнителни мастило 12 picecs (общо 24 бр. черно мастило) Пълнители за химикалки, може да се замени;. Дизайнерски стилус 2 в 1 : стилус със сензорен екран и химикалка химикалка; В единия край има чувствителен стилус, а на другия - химикалка химикалка с качествени черно мастило за лесно използване; плавно и трайно писане с мастило; Щракнете върху горната част на стилуса, за да прокара перо за плавно и трайни писане с мастило;.

R

Продукти в категория