.

.

Akozon Тестер за Антифриз, Тестер за Охлаждаща течност С Циферблат, машина за висока точност Акумулаторен Автомобилен течността, работещи Денситометр, Подходящи за б?

Akozon Тестер за Антифриз, Тестер за Охлаждаща течност С Циферблат, машина за висока точност Акумулаторен Автомобилен течността, работещи

BGN 0.33
Продукти

▶ Широко приложение : Тестер на охлаждащата течност със защита от замръзване, подходящи за тестване на горещи или студени панели в системи с напрежение 6 и 12 Волта, което ви позволява лесно да тества вашата смес със защита от замръзване ▶ Основната функция : Тестер за антифриз е предназначен за бърза и точна проверка на температурата на замръзване и кипене на охлаждащата течност във водни разтвори. Забележка : При считывании линия преглед трябва да съвпада с нивото на течността. ▶ Отлично качество : Автомобилен тестер за защита от замръзване е изработен от висококачествена гума и ABS-материал, устойчив на абразия и издръжлив, ще ви помогне лесно да се определи състоянието на вашия автомобил. ▶ Прозрачна стъклена тръба : Тестер за охлаждаща течност за предотвратяване на замръзване със стъклена тръбичка, lear ви позволява да проверявате състоянието на антифриза, лесно се проверява цвят, ръжда, утайка или други отлагания. ▶ Висока точност : Тестер за антифриз лесно да се чете с помощта на скалата и показалеца.Откалиброванный в ℃ и ℉, измерва температурата на замръзване, за защита през зимата и температурата на кипене за защита на лятото.Параметри : Тип на продукта : Тестер на охлаждащата течност със защита от замръзване Материал : гума + abs съдържание на Пакета : подходящ за акумулатори 6 и 12 В пакет включва : 1 х тестер на охлаждащата течност със защита от замръзване Забележка : 1. Ръчно измерване дава по-малки отклонения. При четене на линията на погледа трябва да съвпада с нивото на течността.

R

Продукти в категория