.

.

Държач за скоби KOMBIUDA за Охлаждане вентилационните отвори Съвместима Пластмасова Поставка Серия S Основата на Вертикален Отвор за Игрална конзола Вентилация с Охл?

Държач за скоби KOMBIUDA за Охлаждане вентилационните отвори Съвместима Пластмасова Поставка Серия S Основата на Вертикален Отвор за

BGN 38.32
Продукти

Вертикална поставка за конзола : Конструкцията на дъното на дупката не се отразява на отвеждане на топлината от игрова конзолаВертикална поставка за конзола за игри : Тази група е идеален за закрепване на конзола за игри, конзоли.Охлаждаща поставка за конзола : Вертикална поставка позволява задържане на игрова конзола изправено и стабилно.Може да бъде дадена на семейството си и приятел-фен на игрите.Охлаждаща вертикална поставка : изящна изработка, разумна структура, професионална и практическа, може да ви донесе удобство.Вертикална поставка позволява задържане на игрова конзола изправено и стабилно. Вертикална поставка за конзола : Конструкцията на дъното на дупката не се отразява на отвеждане на топлината от игрова конзола.Вертикална поставка за конзола за игри : Тази група е идеален за закрепване на конзола за игри, конзоли.Охлаждаща поставка за конзола : Вертикална поставка позволява задържане на игрова конзола изправено и стабилно.Може да бъде дадена на семейството си и приятел-фен на игрите.Охлаждаща вертикална поставка : изящна изработка, разумна структура, професионална и практическа, може да ви донесе удобство.Вертикална поставка позволява задържане на вашата игрова конзола в изправено и стабилно.Списък на пакетите 1 x вертикална поставка Характеристики -Цвят : черен Вертикална поставка за конзола - Осигурява определена степен на разсейване на топлината с помощта на отвори в долната базова вертикална стойка. - Специален дизайн, изпълнен в тънък умения.Това е най-добрият заместител на вашата стара, счупена вертикални влакчета one за игрални конзоли. - Практичен и интелигентен подарък за вашия приятел-любовник игри и семейството, охлаждаща вертикална поставка за конзола. -Размер : 19,00 X8,00 X2,00 см / 7,47 X3,14 X0 Игри аксесоар. - Помага за поддържане на игрова конзола вертикално, което спестява място във вътрешността на вашия дом база на вертикални притежателя. - Различно стабилни характеристики, висока производителност и голяма надеждност, лесен и безгрижен в монтаж на вертикални държач за игрални конзоли. -Материал : Охлаждаща поставка от ABS-пластмаса Описание на продукта Вертикална поставка за конзола Тази вертикална поставка за конзола изработена от висококачествен материал, който издържа на продължителна употреба.

R

Продукти в категория