.

.

50 Стикери с цветя на Божур, стикери с цветя за албуми, непромокаеми, солидни, стилни детски юношески етикети за Възрастни за лаптоп, бутилка с вода, мобилен телефон, ?

50 Стикери с цветя на Божур, стикери с цветя за албуми, непромокаеми, солидни, стилни детски юношески етикети за Възрастни за лаптоп,

BGN 0.33
Продукти

?【Стикери с цветя】 В тази серия влизат 50 стикери с божур размер от 1,5 до 3 инча, всички от които на 100% абсолютно нови и неповторяемые, в достатъчно количество, свободно да украсят всяка от вещите си и да демонстрират своя собствен стил ?【Висококачествени материали, за многократна употреба】 Висококачествен PVC-винил материал, устойчив на слънце и вода, безопасни и екологично чисти, ярки цветове, издръжливи, със силна адгезией, за многократна употреба, прекъсва, без да остави следи. ?【Многоцелеви】 подходящ за персонални преносими компютри, бутилки с вода, скейтбордов, багаж, превозни средства, брони, каски, чаши, китари, хладилници, албуми, албуми мобилни телефони и т. Също така е идеален за игри партита, пълнители за пакети с бонбони и бисквити и награди. ?【Красив дизайн】 Стилни и красиви етикети с красив принтом, ярки цветове, красив дизайн, отличен дизайн и много атрактивни цветове на божур - това е эстетичные етикети, предназначени за деца, момичета и юноши. ?【Подарък-изненада】 Ако търсите подарък за деца, юноши или дори възрастни, модерен стикери с цветя на божур - добър избор.Аз съм сигурен, че те ще бъдат много щастливи и развълнувани, когато получите този подарък. ?【Стикери с цветя】 В тази серия влизат 50 стикери с божур размер от 1,5 до 3 инча, всички от които на 100% абсолютно нови и неповторяемые, в достатъчно количество, свободно да украсят всяка от вещите си и да демонстрират своя собствен стил. ?【Висококачествени материали, за многократна употреба】 Висококачествен PVC-винил материал, устойчив на слънце и вода, безопасни и екологично чисти, ярки цветове, издръжливи, със силна адгезией, за многократна употреба, прекъсва, без да остави следи. ?【Многоцелеви】 подходящ за персонални преносими компютри, бутилки с вода, скейтбордов, багаж, превозни средства, брони, каски, чаши, китари, хладилници, албуми, албуми мобилни телефони и т. Също така е идеален за игри партита, пълнители за пакети с бонбони и бисквити и награди. ?【Красив дизайн】 Стилни и красиви етикети с красив принтом, ярки цветове, красив дизайн, отличен дизайн и много атрактивни цветове на божур - това е эстетичные етикети, предназначени за деца, момичета и юноши. ?【Подарък-изненада】 Ако търсите подарък за деца, юноши или дори възрастни, модерен стикери с цветя на божур - добър избор.

R

Продукти в категория