.

.

Опаковъчна хартия WOJEE пчелна пита с размери 12 см x 132 инча, Екологично Чист Ролка с шампанско подложка и 12 крехки стикери, Перерабатываемая крафт-опаковъчна хартия з?

Опаковъчна хартия WOJEE пчелна пита с размери 12 см x 132 инча, Екологично Чист Ролка с шампанско подложка и 12 крехки стикери,

BGN 1.67
Продукти

Какво е това? — Cellular опаковъчна хартия е новаторски транспортен материалТой е изработен от 100% крафтова хартия.Клетъчна конструкция създава солидна форма, която добре се пази под налягане.По този начин, тази cellular хартия разполага с достатъчно амортизация, която може ефективно да се предотврати счупване.Това е добър опаковъчни материали за преместване.Къде можем да използваме тези нови консумативи за преместване? — Клетъчната пакетиране на хартия за преместване може да се използва като пластичен балон фолио.Можете да ги използвате за поръчка по пощата / на електронната търговия.Тази дългогодишна алтернатива балон прокладочной филма гарантира, че чупливи предмети доставятся живи и здрави.Екологично чиста и по-красива, отколкото на пластмасови шампанско филм.Купувачът ще се радвам да получа атрактивни опаковки и безупречен продукт.Намалете разходите за опаковане и запазване на разходите за доставка—листове от екологично чиста хартия за опаковане за преместване имат значителна скорост на теглене 1: 1,6. Купувате 132 метра, които можете да използвате като 210 фута, за намаляване на разходите за опаковане.По-малко пари, повече материал и по-малки количества може да спестите от доставката.Освен това, можете да получите 12 безплатни чупливи етикети-стикери, които ще се оженят вашите кашони са в безопасност по време на транспортирането.ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ - без нужда от ножица и тиксо.Трябва само четири стъпки 1. Напълно издърпайте клетъчната структура. Увийте свои неща : повече слоя, по-голяма защита. Порвите или нарязани на хартия. леко свива, за да "запълни" вашия обект за по-важна защита.ШИРОК СПЕКТЪР от ПРИЛОЖЕНИЯ - Нашата клетъчна опаковъчна хартия има три цвята : кафяво, бяло и черно, както и два различни размера, 12 "x 132' и 15 "x 132', които да отговарят на вашите запитвания.Тази движеща се хартия е доста подходящ за опаковане на съдове, керамични изделия, изделия от стъкло, както и за опаковане на цветя и растения.Той също така е идеален за опаковане на подаръци.Добре дошли в DIY!Те лесно лепятся почти до всичко!.Cellular опаковъчна хартия - това е един от новите видове опаковъчен материал.Тя е изработена от 80-гр крафтова хартия.Може да се използва като пластичен балон фолио.

R

Продукти в категория