.

.

Yonput 1 БР. Скоба за регистрационен номер на камерата за обратно виждане на автомобила, Универсална Метална Скоба За камера за задно виждане, Скоба за регистрационен ?

Yonput 1 БР. Скоба за регистрационен номер на камерата за обратно виждане на автомобила, Универсална Метална Скоба За камера

BGN 5.99
Продукти

? Без пробиване : Идва с инструменти инструменти в тази група за камера за задно виждане обикновено подходящи за задни камериПърво инсталирайте конзола на регистрационен номер и го закрепете с винтове, а след това поставете автомобилна камера за монтиране на стена. ? Висококачествен материал : Монтиране на камери за обратно виждане, изработени от висококачествена сплав, устойчив на корозия и окисляване.Тя добре седи и не ще бъде лесно отваливаться, има дълъг срок на служба. ? Широко приложение : Това е универсална скоба за камера за задно виждане за всички автомобили с разстояние 0,51 инча (13 мм) между две дупки за винтове за камера за задно виждане, този титуляр е подходящ за камери и идеален за тези превозни средства, като пикап, камион, микробус, автобус, suv, мини-кола и т. ? на Помещение включва : Това е планина за регистрационен номер резервна камера включва конзола на регистрационен номер, държач за камерата за обратно виждане и инсталационните винтове отвертка. ? Забележка : Тази група за камера за задно виждане може да се инсталира само на автомобилни регистрационни номера в САЩ.Трябва да се тества на изображението, преди да инсталирате.Моля, обърнете внимание на това, като образ на камера за задно виждане се движи нагоре и надолу. ? Без пробиване : Идва с инструменти инструменти в тази група за камера за задно виждане обикновено подходящи за задни камери.Първо инсталирайте конзола на регистрационен номер и го закрепете с винтове, а след това поставете автомобилна камера за монтиране на стена. ? Висококачествен материал : Монтиране на камери за обратно виждане, изработени от висококачествена сплав, устойчив на корозия и окисляване.Тя добре седи и не ще бъде лесно отваливаться, има дълъг срок на служба. ? Широко приложение : Това е универсална скоба за камера за задно виждане за всички автомобили с разстояние 0,51 инча (13 мм) между две дупки за винтове за камера за задно виждане, този титуляр е подходящ за камери и идеален за тези превозни средства, като пикап, камион, микробус, автобус, suv, мини-кола и т. ? на Помещение включва : Това е планина за регистрационен номер резервна камера включва конзола на регистрационен номер, държач за камерата за обратно виждане и инсталационните винтове отвертка.

R

Продукти в категория