.

.

JGocot Малка Четка за Зъби за Кучета, | Микро-Глава на четка | Нано Четина| Мека Четка за Зъби за Домашни Любимци, за Чувствителни Венци и Зъби, Комплект За Почистване на ?

JGocot Малка Четка за Зъби за Кучета, | Микро-Глава на четка | Нано Четина| Мека Четка за Зъби за Домашни Любимци, за Чувствителни Венци и

BGN 4.66
Продукти

1) четка за Зъби за домашни любимци с микроголовкой за кучета от малките породи котки с тегло по-малко от 3 кг 2) Наклонена глава за четка за зъби за кучета помага да се достигне до трудно достъпните места, почиства вътрешната част на зъбите на домашните животни. 3) Четината на Micro-nano, меки и гъвкави, предназначени за чувствителни зъби и венци. 4) Обтекаемая глава на четка от силикон противоскользящего материал, лесно се улавя и маневрирует след намокания. 5) В комплекта са включени 4 четки за зъби за кучета/котки с 2 мекота, изберете най-подходящата за вашата употреба.Материал : пластмаса /найлон.Синьо и зелено показват като снимка.Размер : четка за Зъби Micro-nano за котки 15,2x1 см., четка за зъби за кучета : 14,5x1 виж Приложимо : куче /котка. (Препоръчва се за котки, кучета от дребни породи с тегло по-малко от 3 кг).Приложение : четка за домашни любимци. (Препоръчително е да използвате с професионална паста за зъби за домашни любимци). 2 четки за зъби за домашни любимци с микро-нано четина. 2 четки за зъби за малки кучета (идват в произволен цвят). Допуска се отклонение 1-5 мм от ръчно измерване. Поради осветление и настройките на дисплея на цвят може да се различават малко от изображението.Глава на четка с около 35% повече тампон.Покритие на косъм четки с размерите на тампон.Нанасяйте на кучета и котки и малки на ръст.На главичката четки над 10 000 микро-нано-плавниците.Сверхмягкая четина за чувствителни венци / на зъбите.Леко наклонена глава на четка за зъби по-добре прилепнала към котешка гърдите и улеснява достъпа на трудно достъпните места.Ергономична дръжка за удобно захващане и по-добър контрол.Дръжка за четки от силиконов материал е по-добра защита от подхлъзване. четка за зъби за кучета/котки с микроголовкой - Глава на четка с микроголовкой е предназначена за кучета, дори и малки породи за кучета с размера на играчка, кучетата са с големината на чаена чаша, за малки къдрави котки.По-къса и тънка дръжка за лесно маневриране при чесане за вашите деца.Четка за зъби за котки с микро-четина- четка за Зъби за домашни любимци с четина от 10 000 микро-нано-нишки, космите по-тънки, по-гъвкави, по-нежни на допир.Работи по-ефективно и бережнее, в сравнение с традиционните четки за зъби за домашни любимци.

R

Продукти в категория