.

.

Пушистое Флисовое одеяло Patas Lague за малки кучета (24 *32 ИНЧА), Супер Меко Топло Одеяло за домашни Котки, за дивана, с Хубав принтом (кафяв)

Пушистое Флисовое одеяло Patas Lague за малки кучета (24 *32 ИНЧА), Супер Меко Топло Одеяло за домашни Котки, за дивана, с Хубав

BGN 3.99
Продукти

?МАТЕРИАЛ : Каре Patas Lague за домашни любимци е изработен от вълнен тегло 280 гориво, 100% полиестер от микрофибър; плюшено материал и двустранен дизайн го правят много по-меки, пухкави и по-уютно, отколкото обикновен матПозволете на вашето направят козината суровина дете уютно да си намеря работа в този флисовом малко одеяло, като в маминых прегръдка. ?РАЗМЕР : Тук разположение три размера : малка - 32* 24 инча, Средна -40*30 инча, Голям -60*50 инча.Моля, изберете подходящ размер в съответствие с любимия си приятел.Той е лек и дишащ, лесно се опаковат и да носят със себе си, идеална за пътуване, къмпинг и пикник. ?ДИЗАЙН : Това одеяло за котки / кучета внимателно разработена с помощта на триизмерен прекрасни анимационни модели.Това е не само една чудесна защита легла, мека мебел, автомобилни седалки и мебели от драскотини и козината на домашните любимци, но и очарователно декорация на дома, добавляющее радост от живота. ? Многократно използване : може да сложите това одеяло за кученца в легло за кучета / котки, електронна, кутия, перваза на прозореца или переноску за домашни любимци, за да дарят на вашето кученце / котенку специална любов и грижи за това, че той задрямал.Или просто създаване на чисто и меко място за полагането на сладки деца на дивана / софе / легла заедно с вас. ? ЛЕСНО почистване : машинно пране със студена вода.Сушете в перална машина на слаб огън.Да НЕ се избелва, да НЕ гали директно.Това е силна одеяло ще издържат на пране / сушене и ще бъде добре да стоят по-дълго време.Домашен одеяло Patas Lague меко и уютно.Благодарение на използването на различни материали и от двете страни, вашият домашен любимец може или да легне отгоре, или покрити с него.Фигура кученце и костите също може да даде на хората визуална топлина.Ние ви предлагаме да избирате одеало за домашни любимци три различни размери, така че то да е съобразено с фигурата на вашите любимци.Пере в машина при ниска температура, за да изсъхне на пералната машина на слаб огън.Не отбеливайте и избягвайте директен проглаживания желязо.Уникален дизайн, триизмерен модел.Кученцето ще бъде доволен от по завивките!.

R

Продукти в категория