.

.

MagVIVACE Медни Пръстена за Магнитотерапии за жени, Мед Пръстен за палеца на крака, Магнити 3500 Гауса, Здрави Бижута (2.3 инча)

MagVIVACE Медни Пръстена за Магнитотерапии за жени, Мед Пръстен за палеца на крака, Магнити 3500 Гауса, Здрави Бижута (2.3 инча)

BGN 0.67
Продукти

√ СВЕРХСИЛЬНЫЕ магнити - пръстен за магнитотерапии Mag VIVACE съдържа 4 редки неодимовых магнит (всеки по 3500 Гауса) - магнитна терапия е ефективна алтернативна терапия за облекчаване на болката, намаляване на възпалението, подобряване на кръвообращението и за възстановяване на енергия √ ВИСОКО КАЧЕСТВО - Произведен от 99,9% пълнозърнесто мед : лек, издръжлив и хипоалергичен.Трайно покритие - устойчив на надраскване и не избледнява.Магнитите са полезни за облекчаване на болката при артрит на пръстите на ръцете и краката, да се наслаждавате на здравословен начин на живот. √ Лесно медни пръстена - Лесно мед магнитен пръстен - Регулируема конструкция за отваряне, лесно се свива за регулиране на напрежение, можете да се коригира по всяко време и на всяко място. √ ПЕРФЕКТНИЯ подарък - Този пръстен е със стилен дизайн с магнитна терапия, което я прави идеален подарък за родителите, влюбени, двойки и приятели на Свети Валентин, Ден на майката, Ден на бащата и Коледа!Започнете своя здравословен начин на живот с носенето на полезни бижута!. √ 100% ГАРАНЦИЯ за ВРЪЩАНЕ на ПАРИТЕ - Mag VIVACE - това е марка, която винаги стои зад своите продукти, като се гарантира, че техните клиенти са доволни на 100% , а ако това не е така, просто се свържете с нас за безплатна подмяна или пълно връщане на парите, не задават въпроси. √ СВЕРХСИЛЬНЫЕ магнити - пръстен за магнитотерапии Mag VIVACE съдържа 4 редки неодимовых магнит (всеки по 3500 Гауса) - магнитна терапия е ефективна алтернативна терапия за облекчаване на болката, намаляване на възпалението, подобряване на кръвообращението и за възстановяване на енергия. √ ВИСОКО КАЧЕСТВО - Произведен от 99,9% пълнозърнесто мед : лек, издръжлив и хипоалергичен.Трайно покритие - устойчив на надраскване и не избледнява.Магнитите са полезни за облекчаване на болката при артрит на пръстите на ръцете и краката, да се наслаждавате на здравословен начин на живот. √ Лесно медни пръстена - Лесно мед магнитен пръстен - Регулируема конструкция за отваряне, лесно се свива за регулиране на напрежение, можете да се коригира по всяко време и на всяко място. √ ПЕРФЕКТНИЯ подарък - Този пръстен е със стилен дизайн с магнитна терапия, което я прави идеален подарък за родителите, влюбени, двойки и приятели на Свети Валентин, Ден на майката, Ден на бащата и Коледа!Започнете своя здравословен начин на живот с носенето на полезни бижута!. √ 100% ГАРАНЦИЯ за ВРЪЩАНЕ на ПАРИТЕ - Mag VIVACE - това е марка, която винаги стои зад своите продукти, като се гарантира, че техните клиенти са доволни на 100% , а ако това не е така, просто се свържете с нас за безплатна подмяна или пълно връщане на парите, не задават въпроси.

R

Продукти в категория