.

.

Преносимото Лампа от Прозрачно Стъкло Licperron, 1 опаковка, Цилиндрична Стъклена Лампа с висок Коефициент на топлопреминаване, Калъфи за осветителни тела, Настолна Ла?

Преносимото Лампа от Прозрачно Стъкло Licperron, 1 опаковка, Цилиндрична Стъклена Лампа с висок Коефициент на топлопреминаване, Калъфи за

BGN 6.14
Продукти

【Размер на абажура за повечето осветителни тела】 височина от 5,51 инча, диаметър 3,93 инча, диаметърът на горната кръгла дупка 1,69 инча (43 мм)Този лампион от прозрачно стъкло, предназначени за стенни тела Licperron Vanity (ASIN : B09 WLSHQ9 Z/B0 B5 WNFG6 V).Забележка : Моля, уверете се, че отвора за закрепване на абажура от прозрачно стъкло съответства на размера на вашите тела, преди да купите. 【Широко се използва в дома декор】Взаимозаменяеми стъклена лампа, подходящи за повечето осветителни тела, като осветителни тела за баня, стенни аплици, островни висящи лампи, вентилатор на тавана, нощни лампи, полилеи или висящи лампи за бързо подобрение на външния вид.Обновете своето украсата на модерен дизайн и елегантен външен вид. 【Високо пропускающее стъкло】 Дизайн от прозрачно стъкло с добра светопропускаемостью и устойчивост на топлина, лампион от цилиндрично стъкло позволява осветительному инструмента ясно показва винтажную електрическата крушка на Едисон, е добавяйки усещане за чистота във всяко пространство. 【Лесен монтаж и почистване на】 се Изисква пръстен за контакти E26 (не е включена в комплекта), тези абажури лесно да се почистват и да стреля, те добре се съчетават с основните лампи E26.Елегантен ръба на стъклен капак абажура няма да навреди на ръцете при инсталиране на стъклени абажура и лампи с нажежаема жичка. 【Ви уведомяваме】 Ние използваме пузырчатую филм за усилване на опаковката, за да се избегнат повреди, ако има някакви повреди или дефекти след получаване, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви предоставим безплатна замяна на всички дефекти.

R

Продукти в категория