.

.

Коледна Украса PIFUDE Коледна украса на Подарък за откриване на дома на Дядо Коледа Коледна Елха Висулка Коледна Украса за Нова година (Цвят: 6)

Коледна Украса PIFUDE Коледна украса на Подарък за откриване на дома на Дядо Коледа Коледна Елха Висулка Коледна Украса за Нова година (Цвят:

BGN 2.33
Продукти

1 Можете да напишете своите желания на следващата година, на празното място, или можете да напишете имената на членовете на вашето семейство или приятели. Можете да използвате чувствах върха писалка, за да напишете вашето име и благословия на чиста дъска кулон, а след това изчакайте, докато изсъхне и ще можете да съхранявате вечно. Добър избор за изпращане на роднини и приятели и да им изпратите на най-добри пожелания. Нашите персонализирани коледни декорации, изработени от висококачествен полимер материал, издръжлив и лесен, екологично чисти и полезни за здравето, и не е подложен на опасност за вас и вашето семейство. Нашата фирма ви гарантира качество на продуктите, като се гарантира при тази скорост, ако имате някакви съмнения, можете да се свържете с нас чрез, ние ще ви предоставим най-искрено обслужване.Име на продукта : Семейна висулка във формата на коледната елха Тип : декоративна висулка Материал : Резинастиль : Семейна опаковка : opp bag Uses : Подходяща за партита, сватби, Коледа, etc.to създайте празнична атмосфера Забележка : поради различно осветление и на екрана цвят на продукта може да се различават малко от изображението.Поради разлика в ръчен измерения, моля, имайте предвид разликата в размер на 1-2 виж Списък : Семейна висулка във формата на коледно * 1.

R

Продукти в категория