.

.

Antrader Двойка 2-Те Слойных Линии за чекмеджета от Неръждаема Стомана, флип-надолу Рамка за Гардероб, Шкаф за обувки, работа на смени на Консумативи за Кухня, Хол, Веран?

Antrader Двойка 2-Те Слойных Линии за чекмеджета от Неръждаема Стомана, флип-надолу Рамка за Гардероб, Шкаф за обувки, работа

BGN 1.67
Продукти

Идва с няколко вериги за лявата и дясната страна, инсталационни детайли, като например винтове, са включени в комплектаИзработен е от качествена неръждаема стомана с матово лакированным покритие balck, здрав и издръжлив, устойчив на корозия и ръжда.Този скоба за рафтове се използва за промяна на формата на едно- / многослойни рафтове за обувки, заваряване с дъски, рафтове, да придава по-голяма практичност и красота.Тази флип-надолу рамка за шкаф за обувки на панти, подходящи за шкафове за обувки, рафтове, шкаф, чекмедже и т. Лесно се монтира за подмяна на вашите износени или счупени панти.Идва с няколко вериги за лявата и дясната страна, инсталационни детайли, като например винтове, са включени в комплекта.Изработен е от качествена неръждаема стомана с матово лакированным покритие balck, здрав и издръжлив, устойчив на корозия и ръжда.Този скоба за рафтове се използва за промяна на формата на едно- / многослойни рафтове за обувки, заваряване с дъски, рафтове, да придава по-голяма практичност и красота.Тази флип-надолу рамка за шкаф за обувки на панти, подходящи за шкафове за обувки, рафтове, шкаф, чекмедже и т. Лесен за инсталиране, за подмяна на износени или счупени панти. етапи на инсталацията : 1. поставка за обувки се инсталира на едно ниво с ръба и долната част на рамката на панела, а след това се забави саморезами 2. Задайте дверную лента в правилното положение и точно отбележете позицията на инсталация детайли на въртящи се вала дръжка. Моля, обърнете внимание, че вратата на лентата трябва да бъдат повишени 5 мм, в противен случай вратата не може да се движи нормално. Пробиват дупка за капак на гнездо с диаметър около 18 мм и дълбочина от 10 мм на марката, посочено в стъпка 2, с помощта на удар, а след това карам го да инсталирате голям детайли на въртящи се вала. Поставете стени и долната плоча поставки за обувки и осигуряване на борда отстрани саморезами. (Дебелина на дъската не може да надвишава 14 мм) 6. Задайте дверную панел, инсталирайте малки подробности въртящи се вала и да ги свържете прилагаемыми винтове. Инсталиране на компоненти на преградни стени с помощта на саморезов с отглеждането на пропуски, иначе вратата е невъзможно да се затвори.

R

Продукти в категория