.

.

24 бр. Led Светлини за Балони, led Вечерни Декоративни Фенери на Батерии, Обемни Мини Водоустойчив Бели led Светлини за Балони, на Хартиен Фенер, Сватба, Хелоуин, Ден на Ра?

24 бр. Led Светлини за Балони, led Вечерни Декоративни Фенери на Батерии, Обемни Мини Водоустойчив Бели led Светлини за Балони,

BGN 4.43
Продукти

Преглед на ПРОДУКТА : ВЪВ всяка опаковка 24 бр бели led лампиВ основата на това, което ви трябва за украса.Размери : Дължина отделен светодиода е около 1,3 инча, ширина на основата -0,4 инча, ширина на капсула - около 0,3 инча.Не е нужно да се притеснявате за това, че заемат място за съхранение.ЛЕСНО УПРАВЛЕНИЕ : монтирани батерия, която ви освобождава от досаден етапи на инсталацията.Включвайте и изключвайте лампа, въртяща основа в обратна посока.Информация за батерии : Всяка led лампа идва с 3 батерии LR44.Напрежение е 1,5 Волта, а на мощност - 5 Вата.Поддържайте оптимална яркост около 2-3 часа.ПОДОБРИТЕЛ на НАСТРОЕНИЕТО : Идеята за сватба, Хелоуин, парти за рожден ден, Коледа, Деня на Св. Валентин, годеж, нощувки в къмпинг и т. Те всички ошеломят и погрузят в празнично настроение.Преглед на ПРОДУКТА : ВЪВ всяка опаковка 24 бр бели led лампи.В основата на това, което ви трябва за украса.Размери : Дължина отделен светодиода е около 1,3 инча, ширина на основата -0,4 инча, ширина на капсула - около 0,3 инча.Не е нужно да се притеснявате за това, че заемат място за съхранение.ЛЕСНО УПРАВЛЕНИЕ : монтирани батерия, която ви освобождава от досаден етапи на инсталацията.Включвайте и изключвайте лампа, въртяща основа в обратна посока.Информация за батерии : Всяка led лампа идва с 3 батерии LR44.Напрежение е 1,5 Волта, а на мощност - 5 Вата.Поддържайте оптимална яркост около 2-3 часа.ПОДОБРИТЕЛ на НАСТРОЕНИЕТО : Идеята за сватба, Хелоуин, парти за рожден ден, Коледа, Деня на Св. Валентин, годеж, нощувки в къмпинг и т. Те всички ошеломят и погрузят в празнично настроение. led светлини с въздушно топка, лампи с батерии, мини-размер и водоустойчив набор от инструменти за декор на партита, ще се създаде добра партия за вас.Най-прости декоративни елементи ви дават най-приятни впечатления.Спецификация -Батерия : бутон на батерия LR44 -Напрежение : 1,5 В -Мощност : 5 W -Материал : пластмаса и хром Функция -Стабилна и надеждна.Светлина е мека, не заслепяват и не реже очите.Свети Постоянно, без да мига. -Състои се от леки капачка, пластмасов пръстен и лесно основания, които ефективно предотвратяват попадането на вода вътре.Подходящ е както за вътрешно така и за външно приложение.

R

Продукти в категория