.

.

Професионална Боя За Коса Временна Пръчка За Боядисване на Коса Нетоксичная Спирала За Боядисване на коса Salon Diy (Златен)

Професионална Боя За Коса Временна Пръчка За Боядисване на Коса Нетоксичная Спирала За Боядисване на коса Salon Diy (Златен)

BGN 2.00
Продукти

Материал : Нетоксичен, не нанасят вреда на козината и кожатаХарактеристики : Временно оцветяване на коса, лесно за употреба, бързо се боядиса и подчертава, ако това не ви харесва, лесно се отмива с шампоан. Размер : 12,2 см * 2 см * 1,5 см, 10 мл. Приложение : за Боядисване на коса в салон със собствените си ръце, парти, нашият изход, cosplay, най-добрите подаръци, на фестивала.Нанесете върху всички типове коса, направете косата си по-непостоянни, красиви.Описание на продукта Цвят : както е показано на фигура Тип : Спирала за боядисване на коса моля, Обърнете внимание : Спирала за боядисване на коса е предназначена за временно оцветяване на косата, а не за постоянно боядисване на коса, лесно за почистване.Как да го използвате : 1, Преди боядисване косата, уверете се, че са сухи, сухи косата по-лесно се оцветяват. Като кичур коса, раскрутите тънка четка за коса, за да внимателно гребен я отгоре до долу. След изсушаване, използвайте другата страна гребен за чесане, за цвят е естествен и распределялся равномерно. 4 、 препоръчваме преди да отиде за сън промиване на боя за коса, за да не петно на възглавницата.

R

Продукти в категория