.

.

Healifty 2 бр. Еластичната Шапка за душ, Шапки за коса, за жени, Дамски Шапки за душ, Шапка за душ за мъже, Дишаща Шапка за Коса, Шапка за душ, Мультяшная Дамски Шапка с елас?

Healifty 2 бр. Еластичната Шапка за душ, Шапки за коса, за жени, Дамски Шапки за душ, Шапка за душ за мъже, Дишаща Шапка за Коса,

BGN 57.20
Продукти

Шапки за коса : висок Клас и е много безопасен материал, издръжлив и многократна употреба, и тази шапка за къпане не е лесно да се прекъснеШапки за защита на косата : Външния слой еластичен и удобен в чорап, и тази шапка за душ е много красива и изключително практични.За многократна употреба-шапки за душ : тази шапка може да се сгъва до много малка по размер, че е много подходящ за пътуване и носене.Капачка за сушене на косата : Изработени от висококачествени и здрави материали, безопасен и практичен за по-дълга употреба.Еластичен дизайн, дишащи, не е скучен, удобен в чорап.Отлични шапки за баня : Материал е безопасен и траен, е различна устойчивост на износване и удобството при продължително използване.Шапки за коса : висок Клас и е много безопасен материал, издръжлив и многократна употреба, и тази шапка за къпане не е лесно да се прекъсне.Шапки за защита на косата : Външния слой еластичен и удобен в чорап, и тази шапка за душ е много красива и изключително практични.За многократна употреба-шапки за душ : тази шапка може да се сгъва до много малка по размер, че е много подходящ за пътуване и носене.Капачка за сушене на косата : Изработени от висококачествени и здрави материали, безопасен и практичен за по-дълга употреба.Еластичен дизайн, дишащи, не е скучен, удобен в чорап.Отлични шапки за баня : Материал е безопасен и траен, е различна устойчивост на износване и удобството при продължително използване.Пратката включва 2 х шапки за душ Особености -Материал : полиестер, мъжка шапка за душ PEVA - Размер : 28,00 X28,00 X0,60 см/11,00 X11,00 X0 скъпа шапка за душ. - Е Предназначен за еластична лента, подходящ за различни обиколката на главата, е подходящ за повечето хора.Печатни модел, много красива и щедра много голяма шапка за душ за жени. - Добре изработен е от висококачествени и устойчиви материали, безопасен и практичен за по-дълга употреба.Еластичен дизайн, дишащи, не е скучен, удобен в чорап калъф за коса за душата. - Удобна и дишаща шапка за душ, подходящ за грим, спа, измиване на лице в салон или шапка за душ за сън за деца. - Цвят : както е показано на фигура, шапка за душ за възрастни - Тези шапки за душ ще стане чудесен подарък за вашето семейство и приятели, които имат деца, да проявяват грижа за многократна употреба шапочках за душата.

R

Продукти в категория