.

.

Мел за бильярдного щеката Triangle - 1 Тегло - 144 бр. - Произведено в САЩ + 10 бр. качествени петна за бильярдного плот от Tweeten Fibre Co.

Мел за бильярдного щеката Triangle - 1 Тегло - 144 бр. - Произведено в САЩ + 10 бр. качествени петна за бильярдного плот от Tweeten

BGN 2.33
Продукти

Повече от 75 години триъгълни мел е известен по целия свят като най-високия стандарт бильярдного тебеширИзбрания от професионалисти по снукър, отскачам и участници в басейн триъгълник задава стандарт.Благодарение на своята здрава текстура и преценка контрол Triangle осигурява безпрецедентна обратна връзка и въртене.Независимо дали сте световен шампион по снукър или начинаещ любител, Triangle - доказано допълнение към вашата игра.Богат избор на цветове.Произведено в САЩ компания Tweeten Fibre Company.Цената е за 144 парчета от креда (1 бруто).Места за бильярдного на масата (10 бр в комплект) : самозалепващи и лесно се нанася.Диаметър : 1/2" (13 мм).Повече от 75 години триъгълни мел е известен по целия свят като най-високия стандарт бильярдного тебешир.Избрания от професионалисти по снукър, отскачам и участници в басейн триъгълник задава стандарт.Благодарение на своята здрава текстура и преценка контрол Triangle осигурява безпрецедентна обратна връзка и въртене.Независимо дали сте световен шампион по снукър или начинаещ любител, Triangle - доказано допълнение към вашата игра.Богат избор на цветове.Произведено в САЩ компания Tweeten Fibre Company.Цената е за 144 парчета от креда (1 бруто).Места за бильярдного на масата (10 бр в комплект) : самозалепващи и лесно се нанася.Диаметър : 1/2" (13 мм).Цената е за 144 парчета от креда (1 бруто).Повече от 75 години триъгълни мел е известен по целия свят като най-високия стандарт бильярдного тебешир.Благодарение на своята здрава текстура и преценка контрол Triangle осигурява безпрецедентна обратна връзка и въртене.Избери своя цвят.Произведено в САЩ компания Tweeten Fibre Company. комплектът включва 10 броя места за бильярдного на масата.

R

Продукти в категория