.

.

Toyvian Шапка За Душ, Шапка за душ за деца, Шапка за Плуване, Шампоан за Деца, Силикон Козирка За къпане, Капачка за Детски Шампоани, Шапки за Детска Баня, Капачка за Детс?

Toyvian Шапка За Душ, Шапка за душ за деца, Шапка за Плуване, Шампоан за Деца, Силикон Козирка За къпане, Капачка за Детски Шампоани,

BGN 4.79
Продукти

силиконШапка за душ за бебета : Изработени от материали с високо качество, удобни в чорап.Капачка за детски бани : избор за детето си, нека той се радва на времето, вземане на душ.Шапка за миене на косата : изящна изработка изработка и красив външен вид осигуряват нейната популярност.Детска шапка за миене на косата : Детска шапка за душ със защитата на ушите може напълно да защити очите и ушите на децата от вода по време на къпане, добър ефект.Шапка за къпане на бебето : Шапка за душ за къпане на бебето, Шампоан за измиване, шапка с козирка, Омекотители за косата във ваната за къпане, водите за деца, които попадат в тези очи и уши.Пратката включва 1 х вана Характеристики -Размер : Около 20,00 X19,00 X3,00 см/7,86 X7,47 X1 защитна маска за коса за измиване на детето. -Материал : Силиконова капачка за шампоан -Цвят : Оранжева шапка за плуване - Дизайн във формата на слънчоглед, изглежда много специална детска шапочкой за душата. - Той се регулира, лесно се носи.Тя се побира в главата на вашето дете независимо от размера и формата на шапки за баня за деца. - Cartoony дизайн, изглежда необичайно и очарователно, практически шапка за душ. - Гъвкава и материална, безопасна и защитена детска шапка за душ. - Запечатани, удобно закрепленная и лесен за използване шапка за душ бебе.Информация за стоки, Защитна капачка за детски шампоан Приятна форма ще привлече децата и ще ги направи щастливи по време на измиване на косата. Козирка на шапка за душ за бебета Продукт може да защити очите и ушите на бебето от вода по време на къпане. шапка за душ за деца детски шампоан с регулируема катарама, който е добре облегает дете, без никакъв дискомфорт.

R

Продукти в категория