.

.

Дрехи за малките момичета МЛАДШЕЕ ДЪРВО, Тениска с къси ръкави в стил Уестърн с надпис Крава, Върхове, Разкроена Панталони-клеш, Комплект Пролетно-летни дрехи (2-3 Те?

Дрехи за малките момичета МЛАДШЕЕ ДЪРВО, Тениска с къси ръкави в стил Уестърн с надпис Крава, Върхове, Разкроена Панталони-клеш,

BGN 1.67
Продукти

Смес от памукЗакопчалката на бутон. 【Плат premium】 : Дрехи в западен стил за малки момичета, изработена от 100% висококачествен памучен плат, мека и приятна за кожата, удобни и дишащи, не досадно кожата на детето, пролетно-летни дрехи за малките момичета, hoody с писмото принтом, пуловер, топ, разкроена панталони с принтом крави, комплект, супер сладко и модерен.Облекло за деца за момичета е доста удобно и трайни за ежедневно носене от детето си, чудесно за подарък на момиченце. 【Сладък дизайн】 : Супер сладък комплект дрехи от 2 теми за малките момичета, забавен принт с букви, тениска с къс ръкав, сочетающаяся с изгорени панталони с цветен модел, еластичен дизайн на талията, прави децата по-комфортни.Стилен и очарователен дизайн ще направи вашето малко момиченце още по-красива и очаровательнее!. 【Повод】 : Домашен дрехи за момиченце, подходящ за летни дрехи, ежедневни чорапи, градинска дрехи и идеални за парти по случай рожден ден, фотосесии, пастушки, родео, зоологическата градина, ферми, игри дрехи, детски снимки, семейно събиране, на църквата, на плажа, празник, почивка, парк и т. 【Подходящ размер】 : Есенни разкроена панталони за малки момичета, украшение с принтом крави за малки момичета, подходящи за момичета от 6-12 месеца, дрехи за малките момичета на 12-18 месеца, дрехи за момичета 18-24 месеца, пролет/лято, дрехи за малките момичета от 2 до 3 години, дрехи в западен стил за момичета, детски дрехи в западен стил за момичета, чудесен избор за дъщеря, племенница или племенник. 【Че получавате】 : 1x риза с къс ръкав, 1x разкроена панталони.

R

Продукти в категория