.

.

Аудиоинтерфейс 2i2 Аудиоинтерфейс Микрофонные предусилители с фантом на захранването 48 В 24-Битова поддръжка на Запис на смартфони/таблети/компютри и друго оборудв?

Аудиоинтерфейс 2i2 Аудиоинтерфейс Микрофонные предусилители с фантом на захранването 48 В 24-Битова поддръжка на Запис на

BGN 3.00
Продукти

Съвместим с популярният софтуер за записване, включително Запалените pro tools, Ableton live, Steinberg Cubase и др Аудиофильское резолюция на 48 khz за професионално качество на звука Аудиоинтерфейс USB 2*2 за запис на микрофони и инструменти.Преобразуватели на студийно ниво за запис на 24-bit / 96 khz. Забележка : Софтуерът за запис на DAW не е включена в комплекта, ще трябва да изтеглите софтуера за запис на себе си.А Mac OS несъвместима с Pro Tools.Моля, инсталирайте драйвера ASIO4 ALL, преди да използвате софтуер за запис, ако е необходимо.Съвместим с популярният софтуер за записване, включително Запалените pro tools, Ableton live, Steinberg Cubase и др Аудиофильское резолюция на 48 khz за професионално качество на звука. Аудиоинтерфейс USB 2*2 за запис на микрофони и инструменти.Преобразуватели на студийно ниво за запис на 24-bit / 96 khz. Забележка : Софтуерът за запис на DAW не е включена в комплекта, ще трябва да изтеглите софтуера за запис на себе си.А Mac OS несъвместима с Pro Tools.Моля, инсталирайте драйвера ASIO4 ALL, преди да използвате софтуер за запис, ако е необходимо.Аудиоинтерфейс USB-C Аудиоинтерфейс запис с висока разделителна способност : 24 бита, 96 khz, аудиоинтерфейс 2*2 USB 3.Най-добрият избор за мобилни музиканти и podcasters, този аудиоинтерфейс 2 * 2 с захранван от USB C, компактен, здрав дизайн и работи с почти всички софтуер за запис върху PC или Mac.Той може да се похвали с висок клас микрофонными предусилителями клас А и 24-битови преобразователями професионално качество, с честота от 96 khz за Mac и Windows. Първо включете този интерфейс, с помощта на USB кабел Type C, включен в комплекта, и включете към компютъра (уверете се, че USB-порта на вашия компютър може да е нормално сервира се храна и пренос на данни). Настройте три дръжки, най-малко на средна предавка.След това натиснете три клавиша, за да се гарантира, че всички функции са включени. Свържете кабел XLR и кабел за слушалките, за да започнете да записвате.БЕЛЕЖКИ Mac OS несъвместима с Pro Tools.Софтуер за запис на DAW не е включена в комплекта, ще трябва да изтеглите софтуера за запис на себе си.Cubase, Logic Pro, Reaper, Ableton Live, Studio One, Audition, трябва да изтеглите драйвер ASIO4 ALL, преди да го използвате Комплект на доставката 1 x Аудиоинтерфейс 1 x USB кабел C 1 x Ръководство на потребителя.

R

Продукти в категория