.

.

54 Ярд Восъчна нишка с 7 бр. Кожени игли за ръчно Шиене, 3 бр. стратегията облекло Наперстками ръчно изработени, 150D Комплект плоски Вощеных конци за шиене на кожа, Комп?

54 Ярд Восъчна нишка с 7 бр. Кожени игли за ръчно Шиене, 3 бр. стратегията облекло Наперстками ръчно изработени, 150D Комплект плоски

BGN 3.96
Продукти

Основен набор от конеца за шиене на кожа : Нашите плоски вощеная конец съдържа 2 конеца за шиене с размери 54 ярд (черна и кафе), 7 игли за шиене на кожа, 2 кожени гилзата, 1 психично напръстникКойто ще отговаря на вашите различни нужди. Конци за шиене от кожа дължина 54 ярд : Сверхпрочная вощеная конец от 2 цвята, на 54 ярд / 50 метра всяка, черна, lcoffee, този прост набор от восъчни конци се различава практичност и представлява ценен разход костюм, подходящ за начинаещи, професионалисти и любители на фабрика за щавене на кожи дела. Удобни уши -Този набор от игли с вощеными конец разполага с 2 различни видове наперстков (кожени и метални), които са подходящи за големи и малки ръце.Пръстен уши може да се побере под оптималния за вас размер, както штифтовые канали удобни за употреба.Допълнителни игли за шиене : Тапицерски игла за кожа, произведени от здрав материал е достатъчно устойчив, за обработка на кожи, ремонт на някои елементи не е лесно ръжда и имат широк спектър от приложения.Лесна употреба : Можете да използвате този комплект конци за шиене на кожа за обработка на кожи, дрехи, мека мебел, шатри, портмонета, обувки, чанти, килими и други изделия от кожа.Това е професионален комплект инструменти за работа с кожа за начинаещи, професионалисти и любители на кожа, ръчна изработка. Основен набор от конеца за шиене на кожа : Нашите плоски вощеная конец съдържа шевни конци от 2 * 54 ярд (черна и кафе), 7 игли за шиене на кожа, 2 кожени гилзата, 1 психично напръстник.Който ще отговаря на вашите различни нужди. Конци за шиене от кожа дължина 54 ярд : Сверхпрочная вощеная конец от 2 цвята, на 54 ярд / 50 метра всяка, черна, lcoffee, този прост набор от восъчни конци се различава практичност и представлява ценен разход костюм, подходящ за начинаещи, професионалисти и любители на фабрика за щавене на кожи дела. Удобни уши -Този набор от игли с вощеными конец разполага с 2 различни видове наперстков (кожени и метални), които са подходящи за големи и малки ръце.Пръстен уши може да се побере под оптималния за вас размер, както штифтовые канали удобни за употреба.Допълнителни игли за шиене : Тапицерски игла за кожа, произведени от здрав материал е достатъчно устойчив, за обработка на кожи, ремонт на някои елементи не е лесно ръжда и имат широк спектър от приложения.

R

Продукти в категория