.

.

QEEIG Плаващи рафтове Над Тоалетна Стенни полици за Баня-закачалка за кърпи Селска къща 16 инча Комплект от 2, Селски Кафяв (FS636)

QEEIG Плаващи рафтове Над Тоалетна Стенни полици за Баня-закачалка за кърпи Селска къща 16 инча Комплект от 2, Селски Кафяв (FS636)

BGN 13.20
Продукти

[КОМПЛЕКТ от 2 СТЕННИ РАФТОВЕ] : 4,7 "D x 15,7"W x 2,8"H Стоманени рамки с висококачествени дървени рафтове могат да се настанят до 30 килограма. [ФУНКЦИОНАЛНИ РАФТОВЕ за баня] : Идеалният избор за настаняване на тоалетни принадлежности, козметика, шампоан, балсам, душ гел, тоалетна хартия на дъската и подвесного кърпи на пръта. [КУХНЕНСКИ РАФТОВЕ ЗА СЪХРАНЕНИЕ] : Ще бъдат страхотно допълнение към вашата кухня за съхранение на подправки, тенджери, кутии, кафе чаши, кутии, бутилки с подправки и т. Използвайте метален прът за миене на съдове и подложка. [СТЪКЛО РАФТОВЕ в СЕЛСКИ СТИЛ] : Текстура на дървото ферма цвят с черни скоби не само функционални, но и декоративна.Поставете суккулентные растения, предмети с колекционерска стойност, малки предмети и т., са Отлично допълнение за хол, спалня, офис. [ИЗДРЪЖЛИВ и лесен За инсталиране] : Подробна инструкция и комплект монтажни аксесоари са включени в комплекта, което позволява лесно и естествено да го закачите.Здрав и издръжлив, гаранция за 100% удовлетвореност.Комплект от 2 плаващи рафтове QEEIG благодарение на здравата конструкция, прост процес на инсталация и елегантния дизайн те ще бъдат чудесно допълнение към вашия дом.Възползвайте се максимално от предимствата на рафтовете, като се използва функцията за създаване на горните и долните опции за съхранение.Също това е чудесен начин да се докаже с колекционерска стойност и като специален подарък за вашето семейство или приятели.

R

Продукти в категория