.

.

Американски Тенденции Детски Чорапогащи до Коляното За Момчета И Момичета, Училищни униформи, Чорапи, рокли За Деца, Безшевни терлици, с Дълга Тръба, 3 опаковки

Американски Тенденции Детски Чорапогащи до Коляното За Момчета И Момичета, Училищни униформи, Чорапи, рокли За Деца, Безшевни

BGN 6.01
Продукти

85%памук, 15% ликраСамо ръчно пране.
? 【Надежден материал, за удобно носене】 : Детски чорапогащи, изработени от висококачествени платове : 85% памук + 15% ликра. Меки, леки, подходящи за носене и абсорбиращи потта униформа чорапи за момичета и момчета ефективно предпазват кожата децата си и им позволяват да се чувстват комфортно и уютно.Освен това, чорапи-тръба съдържат малко ликра, който може да е по-добре за увеличаване на еластичността.Лесно выцветать, лесно се плъзга.Препоръчва се внимателно се перат ръчно, изсушават се на въздуха.
? 【Подходящ размер за повечето】 : унисекс Чорапи за максимален комфорт на деца от 1 година до юноши 14 години.Пет размери : 1-3 години, 3-5 години, на 5-7 години, 8-10 години 10-14 години.РАЗМЕРЪТ НА ОБУВКИТЕ Е ОТ НАЙ-ГОЛЯМО ЗНАЧЕНИЕ.Възрастта е указана само за справка.
? 【Value Pack】 : Чорапи за момчета и момичета предлагат в опаковка по 3 броя на изгодна цена.Нека вашите деца винаги ще бъдат чисти чорапи до коляното в замяна.Нашите чорапи за момчета и момичета са представени в четири прости едноцветни цвята : черно, бяло, сиво, тъмно синьо, класически и стилни, подходящи за деца, child, момчета и момичета.Безшевните чорапи за деца достатъчно са устойчиви, лесно се облича и да стреля.Дълги чорапи помагат да бебешки крачета топли и могат да бъдат използвани като перфектния аксесоар за ежедневието.
? 【Достъпни случаи】 : Основни обикновена и класически фасоны и обикновен дизайн, подходящ за училищни униформи или ежедневни дрехи.Можете да ги използвате като училище чорапи, които лесно се съчетават с различни форменными ризи, къси панталонки или пола, са идеални за парти или учат, или просто допълват тези памучни чорапи подпори за снимки и елегантни дрехи.Освен това, тези детски чорапи са подходящи за много видове спорт, като футбол, бейзбол, волейбол.
? 【Подарък】 : Тези чорапогащи до коляното за момичета и момчета ще станат идеални подаръци за връщане в училище, Ден на благодарността, Хелоуин, Коледа, рожден ден на сина си или дъщеря си, на своя внук или внучка или на други деца.Добър подарък за вашето дете, и той ще се хареса на вашето дете.

R

Продукти в категория