.

.

Мароканско Арганово масло Yecuce, Чисто Органично масло-носител, студено пресовано за мъже и жени, Серум за коса с Аргановым масло за Разделяне на връхчетата, за контр?

Мароканско Арганово масло Yecuce, Чисто Органично масло-носител, студено пресовано за мъже и жени, Серум за коса с Аргановым

BGN 2.00
Продукти

Органични хранителни арганово масло - комбинирано арганово масло за най-добри резултати арганово масло-носител оказва забележителен ефект върху косата, кожата на главата и брадата си, то ще обнови, ще засили и ще омекоти направления, направи си къдрици по-мека, блестяща и зашеметяваща в рамките на няколко минутиПодходящ за права и къдрава коса. 100% Чисто масло с една съставка - Аргановая серум за коса - това е однокомпонентный продукт, безопасен за всички типове коса и кожа.Идеален за ежедневна употреба, подходящ за мъже и жени.На кабинковия грижи - Този серум за коса намалява завивание, укрощает косата, разхлабва им, намалява цъфтежите на косата и възстановява блясъка на косата. задържа естествената влага, повишаване на превъзходно ниво на хидратация, поддържа косата гладка и мека.По-здравословно решение за По-здрава коса - арганово масло - чудесен начин за поддържане на здравето на косата, да ги предпази от повреди, като същевременно се насърчава растежа им. Този серум за коса срещу резба наистина овлажнява, придава на косата мекота и здрав и блестящ вид, дава възможност лесно да получават много комплименти. 60 мл достатъчно дълго време - малко се извърви дълъг път, това е аргановото масло от Мароко не изглежда да е "смели" или мръсно, а също така разкрива косата, че е мигновен резултат, който можете да видите, ако не сте напълно доволни от нашите аргановым масло за коса, лице и нокти, ние сме готови да предложат гаранция за удовлетворение.моля, свържете се с нас за подмяна или ПЪЛНО връщане на парите. 100% натурално арганово масло treatment - идеално средство за стилизиране и придаване на косата здравословен блясък!.Той не-мазен, не съдържа алкохол и незабавно се абсорбира, разглаживая епидермиса, прави косата копринено гладка и без резба.Защитете, изживейте и распутайте вашата естествена коса, перуки и наращенные косата всяка текстура.

R

Продукти в категория