.

.

Tribesigns Бял Ъглов рафт, 5 Нива Дървени Стенни Ъглова лавица за книги с Плъзгане Покритие, Ъглови Рафтове За Съхранение, Рафтове с Флорални Растение, Подставка-Стълби, ?

Tribesigns Бял Ъглов рафт, 5 Нива Дървени Стенни Ъглова лавица за книги с Плъзгане Покритие, Ъглови Рафтове За Съхранение, Рафтове

BGN 2.00
Продукти

Когато имате нужда от бяла лавица за книги, който добре се съчетава с обзавеждане, тогава нищо няма да подхожда по-добре, отколкото дизайнерски ъглови рафтове с отворена странаМожете да добавите в своя хол както функционално, така и стил елементи с помощта на тези 5-ярусных бели ъглови рафтове.Стилен дизайн в светло бял цвят - не е единственият атрактивен фактор, който помага да се заслужи комплименти от вашите гости; друго предимство е, че по-голям капацитет, което той ви предлага.Тази многофункционална ъглова полк е подходящ за съхранение на книги, предмети на изкуството, семейни рамки и други подобни неща.Устройството идва с инструкции стъпка по стъпка, на които трябва да се следват, за да съберат тази етажерка за книги.В това, да се съберат на парчета на този продукт заедно, отнема 15-20 минути. 【Отделно СТОЯЩИ ЪГЛОВА ЕТАЖЕРКА ЗА СЪХРАНЕНИЕ на】 : Размери на дисплея рафтове съставляват 11,8 x 11,8 x 63 инча.Този 5-ярусная ъглова лавица за книги е добър капацитет за съхранение, солиден дизайн и стил, подходящ множество различни мебели. 【МНОГОФУНКЦИОНАЛНОСТ С отворен ДИЗАЙН】 : Конструкция с множество рафтове ви позволява да съхранявате не само книги, но и други предмети като бижута, лампи, свещи, снимки на семейството, cd-та, растения и други предмети от домашния декор. 【Сверхпрочный и здрав】 : Тази ъглова стълбищна полк е изработена от дърво, със защитна плоча клас E1, всяка полк побира до 60 килограма.Изработена от дебела древесностружечной печки дизайн осигурява голяма тежест, така че можете свободно да съхранява всички тежки предмети върху тази отделно стоящи ъглов рафт.Неговите бели външен вид придава елегантност ъгъл на вашата стая. 【Бързо СГЛОБЯВАНЕ】 : Устройството идва с инструкции стъпка по стъпка, на които трябва да се следват, за да съберат тази етажерка за книги.В това, да се съберат на парчета на този продукт заедно, отнема 15-20 минути.Моля, не се колебайте да се купуват. 【Че получавате】 В пакет : 1 * Дървена ъглова етажерка Tribesigns, 1 * Набор от инструменти за сглобяване, 1 * Ръководство за експлоатация.Насладете се на безгрижно опит с безплатна замяна на повредени и липсващи детайли. ✉ Свържете се с нас чрез имейл, ако имате някакви въпроси или имате някакъв съвет. 【Отделно СТОЯЩИ ЪГЛОВА ЕТАЖЕРКА ЗА СЪХРАНЕНИЕ на】 : Размери на дисплея рафтове съставляват 11,8 x 11,8 x 63 инча.

R

Продукти в категория