.

.

Besnfoto нисък профил камера с топка глава, Метална Штативная корона с ЦПУ, Тежкотоварни с заключващ механизъм за завъртане, Быстроразъемная плоча 1/4 за DSLR Камери, Долн?

Besnfoto нисък профил камера с топка глава, Метална Штативная корона с ЦПУ, Тежкотоварни с заключващ механизъм за завъртане,

BGN 52.80
Продукти

【Ултра здрав и стабилен】 Конструкция с нисък център на тежестта осигурява по-голямо заключващо усилия и по-добра стабилностОбработка с ЦПУ, диаметър на топчета 40 мм голяма. 【Завъртане на топката на главата на 360 градуса】 панорамна стрелба с възможност за завъртане на 360 °.Два U-образни силует позволяват лесно да превключвате с хоризонтално завъртане на вертикалните кадри за снимане. 【Дизайн за професионална фотография】 професионална корона триопода с независим заключване канче, цельнометаллическая дизайн, максимално натоварване £ 48 / 22 кг, тегло от само 400 грама, за фино регулиране на амортисьорите осигурява по-плавна корекция. 【Широка съвместимост】 Шаровую глава може да се използва със статив, моноподом, слайдер камера, за инсталиране на камера, DV, мобилен телефон, телескоп. завийте с быстроразъемной плоча 1/4 инча и винт за закрепване на статив с резба 3/8 инча. Быстроразъемная плоча е съвместима с Acra RRS и др 【Опаковка и сервизно обслужване】 Мек найлонов калъф с цип и подарък кутия.Поддържа 2-годишна гаранция.Моля, свържете се с нас, ако имате нужда от допълнителна помощ.Маслянисто-Елегантен.Намали тежестта, но става по-силна, отколкото преди.Тънко завъртете дръжката, за да се опрости настройката на камерата.Двойна U-образна borislav за регулиране на ъгъла на снимане. Материал : Алуминиева сплав. Товароподемност : 48 паунда /22 кг. Диаметър (крушка) : 40 мм Обхват на наклон : 0 ° - 90°.Диапазон на завъртане : 360 °.

R

Продукти в категория