.

.

MEEYO Риболовни Светещи пръчки LED Night Fishing Strike Сигнал Аларма за поклевке на Нежна пръчица, батерия в комплекта (син)

MEEYO Риболовни Светещи пръчки LED Night Fishing Strike Сигнал Аларма за поклевке на Нежна пръчица, батерия в комплекта (син)

BGN 6.99
Продукти

【ДЪЛЪГ живот】- Светимост : 110 часаЕлектронни светещи пръчки MEEYO LED са по-продължително време на светлина, от честни светещи пръчки.Светещи пръчки са отлични за нощен риболов или началото на сутрешната .Работи перфектно и е служил дълго време. като нощен риболов е много по-лесно!. 【ВИСОКА видимост през НОЩТА】 - Максимална видимост : 150 метра.Светят изключително ярко.Зеленият индикатор в режим на готовност и бързо мига в червено, когато рибата хапе!- Добри са светещите пръчици за любителите на риболова .Помогнете да уловят повече риба. 【Чувствителен】-Той е много чувствителен, може да се чувстват незначителни вибрации (включително вятър и вълна), може от първия път да предупреди рибар за вибрации въдица. 【Приложимостта на】- той се поберат на върха на повечето удилищ.Идеален за удочек диаметър по-малко от 0,1 инча. 【Гаранция за качество】-Ако се установи някакъв проблем с нашия продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа.Никакви въпроси, никакви неприятности.Превъртете страницата нагоре и кликнете върху бутона "Добави в количката" за да получите светещи пръчки за риболов днес.С помощта на обикновени светещи пръчици за улов на риба през нощта, те имат недостатък е, че не е достатъчно ярки и достатъчно издръжливи, което пряко влияе върху способността за улов на риба.Ние обновихме обикновена флуоресцентную пръчка, моля, опитайте тази светодиодна флуоресцентную пръчка, тя има добра издръжливост и блясък, можете да видите всяко движение на риба, за улов на твърде много риба. Забележка : Моля, уведомете ни, ако сте недоволни, когато я използвате.Ще получите добра отговор.Издръжливост : 110 часа Визуално разстояние : 150 m Цвят : зелен в режим на готовност и бързо мига в червено, когато рибата хапе!Тегло : 2,4 гр Батерия : CR425 (замяна) Опаковка включва : 4x CR425 2x LED.

R

Продукти в категория