.

.

Покани за парти в чест на 12-годишнината на супергерой с Конвертами, пощенска Картичка във формата на Покани за рожден Ден на 12-годишно Момче-Супергерой, Комплект ук?

Покани за парти в чест на 12-годишнината на супергерой с Конвертами, пощенска Картичка във формата на Покани за рожден Ден на 12-годишно

BGN 3.00
Продукти

СПЕЦИАЛНА ПОКАНА : Ако имате няколко весели покани, това непременно ще предизвика смях у вашите гости, ще се създаде щастливи спомени и ще направите впечатлениеТези покани, картички - наистина приятна изненада на партито. БРОЙ 20 : Всяка покана страна съдържа 20 картички и 20 пликове.Подходящи за повечето малки и средни партита.ДВУСТРАНЕН ПЕЧАТ : Всяка картичка е двустранен печат премиум-клас. тема НОВОСТИ : Тези картички са изработени от висококачествена хартия за по-удобно писане.Специална форма, за да направите вашия рожден ден е специален.Особено е подходящ за онези, които притежават чувство за хумор и интересен.ПЕРФЕКТНИ АКСЕСОАРИ за партита : Тези покани, картички във формата на покани са подходящи за рожден ден.Проста картичка може с лекота да се създаде атмосфера на партито.СПЕЦИАЛНА ПОКАНА : Ако имате няколко весели покани, това непременно ще предизвика смях у вашите гости, ще се създаде щастливи спомени и ще направите впечатление.Тези покани, картички - наистина приятна изненада на партито. БРОЙ 20 : Всяка покана страна съдържа 20 картички и 20 пликове.Подходящи за повечето малки и средни партита.ДВУСТРАНЕН ПЕЧАТ : Всяка картичка е двустранен печат премиум-клас. тема НОВОСТИ : Тези картички са изработени от висококачествена хартия за по-удобно писане.Специална форма, за да направите вашия рожден ден е специален.Особено е подходящ за онези, които притежават чувство за хумор и интересен.ПЕРФЕКТНИ АКСЕСОАРИ за партита : Тези покани, картички във формата на покани са подходящи за рожден ден.Проста картичка може с лекота да се създаде атмосфера на партито. БРОЙ 20 : Всяка покана страна съдържа 20 картички и 20 пликове.Подходящи за повечето малки и средни партита.

R

Продукти в категория