.

.

зигзагообразные коса Афро Къдрава 13x6 Синтетични Косми На Дантели Перуки за Черни Жени Бразилски Предварително Выщипанный С Дълбока Част от Синтетични Косми На Да?

зигзагообразные коса Афро Къдрава 13x6 Синтетични Косми На Дантели Перуки за Черни Жени Бразилски Предварително Выщипанный С Дълбока

BGN 3.33
Продукти

Zig Zag Hair-това е професионален фабрика, ние произвеждаме коса с високо качество, и ние сме развълнувани за решаване на всякакви проблема; Перука на дантели 13x6, афро извратени, 4 B, 4 C, перука на дантели с дълбока част.Пространство за пробора повече и по-дълго, може да се разделят на раздяла, като пълен завързана перука. пространство за пробора дължина 6 см, косата може да се раздели на раздяла навсякъде. 100% Необработени естествени човешки косми, естествен цвят, без неприятна миризма, меки, здрави; Могат да бъдат боядисани и отбелены.Прозрачна дантела среден размер; Възли леко отбелены, за да не се повредят корените на косата;.Описание на косата : 1) Материал на косата : 100% човешки девствени коса 2) Цвят на косата : естествен цвят 3) дантела Цвят : средно кафяв цвят 4) Материал на дантела : швейцарско дантела 5) Част на косата : Свободната част 6) Плътност на косата : 130% или 150% 7) Текстура : афро-къдрава перука Curly13x6 на съвсем малък отпред, предварително выщипанный по естествената линия на растеж на косата Характеристики : 1) 100% Човешка коса, могат да бъдат боядисани 2) Много чисти, естествени, меки, лесно расчесываются 3) Не падат, не спутываются, много меки и пълни 4) Леко избелени възли, за да се избегне унищожаване на Корените на косата, Често задавани въпроси : Q1. 100% човешка коса? A : Тестване чрез изгаряне - човешка коса ще отделят бял дим по време на горенето и да се превърне в пепел; Синтетични косми ще отделят черен дим и ще лепкава топка след изгаряне. Дължина на косата? A : Издърпайте косата, така че те са били прави, а след това измерете (допуска се отклонение от 0,1-0,3 инча). Цвят на косата?A : естествения цвят на косата.Всички стоки са предназначени за снимане в реално време.По причини показва, осветление, околната среда, са възможни малки отклонения, моля, преобладаващ вид. Политиката за връщане?О : ако не сте доволни от косата си, можете да върнете продукта обратно за пълно възстановяване в рамките на 30 дни.Благодарим ви, че избрахте нас, ако не сте доволни, моля, свържете се с нас!Проблеми с качеството свържете се с нас за обмен; не харесвате този продукт, свържете се с нас за връщане на парите.

R

Продукти в категория