.

.

Безжична петличный микрофон BASVI с зарядно калъф за смартфон с Android, вграден микрофон на ревера за запис, YouTube, TikTok, на живо, видео блог, автоматична синхронизация и на?

Безжична петличный микрофон BASVI с зарядно калъф за смартфон с Android, вграден микрофон на ревера за запис, YouTube, TikTok,

BGN 38.55
Продукти

【Кристално чиста запис】 -Безжичен петличный микрофон поддържа стереоприем до 80 khz и чувствителност звукосниматель 360 °Микрофона е снабден с вграден интелигентен чип за намаляване на шума, който гарантира перфектно качество на звука при всякакви условия. 【Щепсела и да играе, заявлението не се изисква】- иновативен петличный микрофон различен от другите, който включва в себе си предавател и приемник и те ще се свързват автоматично, така че заявлението и Bluetooth не се изисква.Просто свържете предавателя към устройства (порт Lightning) и възпроизвеждайте го директно. 【Технология за пренос на 2,4 Ghz】 Вграден честотен спектър от 2,4 Ghz, който позволява да се осигури помехозащищенную и стабилна безжично предаване на разстояние до 20 м. (без препятствия).С този безжичен петличным микрофон не е нужно да се притеснявате за къси разстояния за записване на звук.Свободно разходка при запис на видео!. 【Зареждайте в движение-мощен калъф за зареждане на 】Безжичен петличный микрофон идва с магнитен преносим калъф за таксуване, която да го улеснява зареждане и съхранение.След като кутия за съхранение ще е напълно заредена, тя позволява максимално пълно зареждане на предавателя 2-4 пъти, и при всяка максимална зареждане на предавателя ще продължи да работи за около 4-6 часа.Компактна и лека конструкция (тегло : 0,066 паунда, размер : 2,8 'x 1.8'x 0,98') е лесно за носене. 【Гаранция 1 година и списък на опаковките】 -Официален представител на Basvi дава гаранция 1 година и 24 часа консултантски услуги.Пратката включва 1 * предавател (безжичен микрофон с щипка), 1 * приемник светкавица, 1 * калъф за зареждане, 1 * кабел за зареждане, 1 * слушалки за монитор, 1 * ръководство за експлоатация.Имате ли някакви проблеми с качеството на звука при запис на аудио или видео запис?Продължават изтриване на видео и да записва отново и отново?.Звук видео размита??. Има ли фоновия шум на улицата??.На всички, които търсят леко решение за петличного микрофон за запис, не търсете по-далеч.Това е чудесен мини-безжичен микрофон на ревера за вас!.Това не само подобрява качеството на аудио и видео, но също така осигурява по-силен сигнал и точността на шума, намаляване на вероятността от смущения от Bluetooth или Wi-Fi.Независимо от това, в стаята ви или на улицата, професионален и миниатюрен микрофон прави запис по-удобен за всички места.

R

Продукти в категория