.

.

Крем за лечение на ставите и костите, Интензивен концентрат за възстановяване на ставите и мускулите, осигурява облекчение на гърба, шията, ръцете, стоп (2 бр.)

Крем за лечение на ставите и костите, Интензивен концентрат за възстановяване на ставите и мускулите, осигурява облекчение на гърба,

BGN 1.00
Продукти

【Натурални съставки】— Крем за лечение на ставите и костите Съдържа Пет мощни и доказани съставки, съставки са натурални, ефективни и безопасни 【Крем за лечение на ставите и костите】— Крем за лечение на ставите и костите Натурален крем за лечение на ставите и костите, крем за лечение на ставите, крем за лечение на костите. 【Крем за лечение на ставите и костите】 — Препоръчани от медицински експерти-остеопатами.Облекчаване на болки в гърба, шията, ръцете и Краката. 【Начин на приложение】— Започнете с измиване и изсушаване на засегнатото място, нанесете обилно количество крем за лечение на ставите и костите в засегнатата област и втирайте крем в кожата ще движения до пълното усвояване. 【Широко се използва】— Крем за лечение на ставите и костите се използва при широк спектър от заболявания, като например остеоартрит, ревматоиден артрит, бурсит, тендинит, остеопороза, подагра, синдром на карпалния канал, навяхвания, деформацията на палеца на крака и тенис лакът. 【Натурални съставки】— Крем за лечение на ставите и костите Съдържа Пет мощни и доказани съставки, съставки са натурални, ефективни и безопасни. 【Крем за лечение на ставите и костите】— Крем за лечение на ставите и костите Натурален крем за лечение на ставите и костите, крем за лечение на ставите, крем за лечение на костите. 【Крем за лечение на ставите и костите】 — Препоръчани от медицински експерти-остеопатами.Облекчаване на болки в гърба, шията, ръцете и Краката. 【Начин на приложение】— Започнете с измиване и изсушаване на засегнатото място, нанесете обилно количество крем за лечение на ставите и костите в засегнатата област и втирайте крем в кожата ще движения до пълното усвояване. 【Широко се използва】— Крем за лечение на ставите и костите се използва при широк спектър от заболявания, като например остеоартрит, ревматоиден артрит, бурсит, тендинит, остеопороза, подагра, синдром на карпалния канал, навяхвания, деформацията на палеца на крака и тенис лакът.Кръст Бод Пакетът включва : 1/2/3 бр. x крем за лечение на ставите и костите Крем за лечение на ставите и костите Опции : 100% чисто нов и високо качество!Заглавие : Крем за лечение на ставите и костите Съдържание в опаковката : 30 Срок на годност : 3 години на Помещение включва : 1/2/3 бр.

R

Продукти в категория